Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem hiányzik ez mostanában nagyon?
Introvertált vagyok emiatt az ismerkedés is nehezebb. Viszont egyre többször hiányzik az hogy szeressenek és szerethessek, hogy valakinek öröm legyen velem az idötöltés.
Az utóbbi hónapjaim tapasztalatai közt olyanok voltak, hogy ha megtetszett egy fiú, már csak azért is kiderült hogy foglalt és csak barátságig jutottunk vagy még nem tette túl magát az exén és én csak afféle időmúlatás voltam számára.
Azokat a fiúkat akik közeledni próbáltak, sokszor intellektuálisan kevésnek éreztem magamhoz.
Illetve vannak olyan szerelmeim akik plátói szerelmek, nyilván sosem leszek velük együtt.
Nagyon sok kapcsolatból hiányolom a figyelmességet, a törődést, szeretnék már valakinek én is első lenni. Ti hogy vagytok ezzel?
naja, én is így voltam ezzel, de csak sérültem közben.
most már úgy vagyok vele, h. nem görcsölök rá, hanem élem az életem.
pl. rengeteget olvasok, havi 6-8 könyvet, a harmadik nyelvvizsgámra készülök, sokat táncolok és tornázom, nem lógok közösségi oldalakon és nem tévézek...
magyarán tartalmasan töltöm az időt, vannak olyan céljaim is, amik függetlenek a ffiaktól, és ez most elég.
sosem akartam egy ffira alapozni, nem kívülről vártam a boldogságot, és soha nem gondoltam azt, h. csak egy kapcsolat teheti értelmessé az életem.
ha összejön, ok, de ha nem, akkor sincs gáz.
Ambivertált vagyok alapvetően. Mondjuk nekem ezzel nincsen problémám.
Amúgy sem vagyok érzelmes típus úgy egyáltalán. A múltbeli csalódások egzisztenciálisan vágtak taccsra inkább. De egyedül jól elvagyok most. Zavar, ha valaki közeledni próbál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!