Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az manipuláció, játszma, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az manipuláció, játszma, hogy ismerkedéskor nem válaszolok rögtön az üzenetére, csak három óra múlva, húzom szándékosan az időt, nem veszem fel a telefont, ha hív, csak harmadszorra, azt hazudom, hogy nem érek rá most vele találkozni, meg ilyenek?

Figyelt kérdés

De állítólag ezt csinálni kell, mert enélkül megun a pasi hamar, ez az élet sója.

Manipuláció ez?

Őszintén nem lehet ismerkedni?

Vagy kell ez a játék, játszma?

Vagy hogyan kellene ezt csinálni?

Ha őszintén kimutatom, hogy kell nekem a pasi, rajongok érte, már nem leszek számára olyan érdekes és nem is fog keresni?

#Jatszma
2022. febr. 11. 12:11
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Hat, igen, tul sok vagyok neki...
2022. febr. 11. 14:05
 22/26 A kérdező kommentje:

“ Mostanában sokat agyaltam ezen, hogy mennyi ismerkedés bukik el a környezetemben azon, hogy emberek túlságosan az elején kimutatják a rajongásukat.”

Tenyleg? Sokan csinaljak ezt? En meg azt hittem, csak en!

Mit lattal pontosan? Hogy voltak ezek az esetek?

2022. febr. 11. 14:45
 23/26 anonim ***** válasza:
86%
Ne keseredj el emiatt, az már az első lépés, hogy erre rájöttél és te is tudod, mi lenne a jó út. Törekedj arra és a párkapcsolataid is sikeresebbek lesznek, majd meglátod. Nem mondom, hogy egyik napról a másikra fog menni, de egyáltalán nem lehetetlen. Sok sikert és kitartást hozzá.
2022. febr. 11. 15:51
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszi.
2022. febr. 11. 15:52
 25/26 A kérdező kommentje:
Veletlenul azt nyomtam meg: felig hasznos☺️
2022. febr. 11. 15:53
 26/26 anonim ***** válasza:

Na most ez úgy van, hogy sosem tudtam játszani, játszmázni, és elsőre ki is mutattam az érzéseimet. Ki is használták, stb. És el is telt vagy húsz év, mire jött valaki, aki elsőre kimutatta az érzéseit, aki nem akart játszmázni, aki nem kihasználni akarja, hogy szeretem, és elsőre rajongok érte, hanem ezért annál jobban szeret és rajong ő is.

Keress. Találni fogsz olyat, aki örül, hogy rajongsz érte.

2022. ápr. 2. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!