Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mark Zuckerberg bejön nektek, mint pasi?
Ronda földönkívüli. Egy csomó pszichológus diagnosztizálta, hogy szociopata vonásai vannak.
Okosnak se mondanám, a fb ötletét is lopta a diáktársaitól... szimplán gerinctelen, így lett gazdad :P
Ha tőled mint pasitól megkérdeznék, h Elisabeth Holmes bejön-e neked, csak mert rohadt gazdag, mit felelnél?
Naugye :D Incelke.
Elisabeth Holmes nekem pl bejön bankszámlától független.
Feminácika.
Nem. Ronda és élettelen, robotszerű. Az elegáns pedig az utolsó jelző ami valaha eszembe jutna róla.
A lóvét viríthatná, na, úgyis ezt akarod hallani 😁 de ettől még béna pasi.
Nem vagyok incel. Ha az lennek, akkor nem Zuckerberget hoztam volna a kérdésemben, hanem valamilyen "chad" pasit. :)
Zuckerberg az élő példa arra, hogy nem kell kifejezetten szépnek lenni ahhoz, hogy valaki sikeres legyen. Egy okos srác, aki ért az informatikához, jó pénzt keresett, és házasságban is él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!