Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha nektek bejön egy lány, és ti is neki, akkor mi kell ahhoz, hogy egyszer csak semleges legyen?
Van egy srác a munkahelyemen, akivel az első perctől egy hullámhosszon vagyunk. Láttam rajta rögtön, hogy bejövök neki, sokat bókolt, figyelmes volt meg minden, de nekem kapcsolatom volt, így nem foglalkoztam vele. Nem sokkal később szakítottunk a párommal. Onnantól az új srác turbó fokozatra kapcsolt, extrán kedves és aranyos volt, sokszor jött beszélgetni. Egy gyengébb pillanatomban csókolóztunk (meg utána még párszor), látta rajtam szerintem, hogy baromira élveztem én is, de ez után mondtam neki, hogy ne haragudjon, de borítsunk erre fátylat, mert én még nem szeretnék kapcsolatot, magamat szeretném megtalálni először, meg rájönni, hogy mit szeretnék egyáltalán az életemmel, és annál meg őt is és magamat is többre tartom, hogy együtt legyek vele pusztán az exem helyett, és kihasználjam, hogy bejövök neki, élvezzem a figyelmét, de mindez mögött ne őt lássam, hanem csak tetszelegjek a szerepben.
Ezt ő elfogadta, mondta, hogy persze, semmit nem erőltet, meg én se higgyem, hogy csak a szakításomat akarja kihasználni és csak ágyba vinne, mert rendes lánynak tart, szívesen megismerne jobban, stb. De ettől függetlenül ha bármi kell, beszélgetés, segítség, tényleg bármi, akkor nyugodtan keressem. Továbbra is aranyos volt, sokszor megölelt, kérdezgetett, én továbbra is kedves voltam vele. Viszont egyik napról a másikra mintha kicserélték volna, mostanában alig vesz észre, csak akkor köszön, ha nagyon muszáj, ha írok neki, nem válaszol... Ha úgy alakul, hogy váltunk két szót, akkor továbbra is kedves.
És nem tudom hova tenni az egészet. Rájöttem, hogy hiányzik, hogy újra olyan jóban legyünk, mint az elején, hogy beszélgessünk...
Fiúk, ti mikor csináltok ilyet? Ha nagyon tetszik egy lány (ő ezt állította), akkor mi kell ahhoz, hogy teljesen semlegessé váljon egyszerre?
Vagy ez lehet, nem is a semlegességet jelenti, hanem csak tiszteletben tartja, hogy állításom szerint ebben a helyzetben nem szeretnék tőle semmit?
Nem szeretném terhelni, rámászni, nyomulni, főleg, hogy 99,9%, hogy csak én bonyolítom túl az egészet, így nem szívesen kérdezném meg személyesen tőle.
"Ha nagyon tetszik egy lány (ő ezt állította), akkor mi kell ahhoz, hogy teljesen semlegessé váljon egyszerre?"
Az elutasítás pont elég ehhez. Tovább lépett, már nem érdekled.
Most minek vesztegesse az idejét valakinèl, akinèl nem lehet első ?
Lehet most tudatosult benne.
"Fiúk, ti mikor csináltok ilyet?" - olvasd vissza mit műveltél vele. Ez a srác meglepően türelmes volt hozzád, én már jóval előbb elhidegültem volna tőled.
Rájött, hogy csak kihasználod. Halgasson meg, öleljen, figyeljen rád, de azt már nem, hogy ő is kapjon valami viszonzást. Hiába írod, hogy nem akarod kihasználni, amikor mégis ezt teszed.
Ha barátnőt keresek, de csak havernak meg egotuningnak kellek, az minden, csak nem viszonzás.
Várunk, várunk, megunjuk, továbblépünk. A történeted iskolapéldája ennek a folyamatnak. Engedd el, valószínűleg lett valakije.
Erre kb. minden férfinál számíthatsz, ha elutasítod a közeledését azután, hogy kb. zöld utat adtál az udvarlásához. (és még csók is volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!