Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bejön a főnököm mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön a főnököm mit tegyek?

Figyelt kérdés
22 éves fiu vagyok a főnököm 33 éves nő! Brutálisan bejön főleg belsőre akit ismerek azok közül a legcsodálatosabb nő mondhatom azt,hogy ő az ideálom de komolyan! 1 éve ismerem azóta így látom nem is fog változni ez! Hogy lehet a tuttára adni h nekem ő kell? Az a gáz hogy férje és gyereke van ugyhogy nem csak egyszerűen elhívom valohava.. tanácsokat szeretnék és nem olyat h engedd el meg stb mert nemtudom ő az a nő akiért bármit megtennék de tényleg.. és az sem erdekel hogy 11 év van köztünk viszont őt lehet.. de mit csináljak hogy ez az álmom valóra váljon?

2021. dec. 24. 01:30
1 2
 1/13 Noren1989 ***** válasza:
67%
Feküdj vissza, jó rejszolàst!
2021. dec. 24. 02:56
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

Mond el neki. Add a tudtára hogy tetszik, vagy mosolyog rajta egyet és ignoralja, vagy kapcsolatot alakít veled.

Ezek a nők kiszámíthatatlanok. Nem tud róla hogy te "szereted" akkor honnan tudja hogy érdekes?

Neki is kell a kolbász mint minden többi nőnek!

2021. dec. 24. 03:50
 3/13 anonim ***** válasza:
79%

Szr lesz, amikor majd a férj rájön....ismertem hasonló szitut, na nem lettem volna a kissrác helyében...

Nem részletezném, de azóta kb nagyon tudja a gyerek, hol a helye.

2021. dec. 24. 04:41
 4/13 anonim ***** válasza:
24%
küldd ki
2021. dec. 24. 06:20
 5/13 anonim ***** válasza:
53%
Amikor bejön, akkor gyorsan fuss el!
2021. dec. 24. 06:25
 6/13 anonim ***** válasza:
74%
Szinte teljesen kizárt, hogy esélyed van nála. Talán legjobb, hogyha meghívod mondjuk moziba. Nem azért, mert esélyed volna, hogy elmegy veled, hanem azért, hogy elutasításával szembesítsen azzal, ami messze a legvalószínűbb: hogy a vonzalmad csupán egy egyoldalú álmodozás, amelynek nincs realitása. Mielőbb lehúz valaki a földre, annál jobb lesz neked is. Minden egyoldalú szerelemből előbb-utóbb kigyógyul az ember, hidd el nekem.
2021. dec. 24. 06:37
 7/13 anonim ***** válasza:
13%
Nyald ki a bugyijából.
2021. dec. 24. 07:43
 8/13 anonim ***** válasza:
69%

Ez a kérdés most komoly? :)

Vagy csak valami vicc?

2021. dec. 24. 07:54
 9/13 anonim ***** válasza:
20%

Döntsd el melyik a jobb, elmondod neki, elutasít, elengeded, vagy nem mondod el és elengeded, esetleg válts munkahelyet, akkor nem kell látnod, és könnyebben kiheverem.

Én is voltam szerelmes néhány külföldi szineszbe, de elengedtem pár nap alatt, mert esélytelen volt.

2021. dec. 24. 08:56
 10/13 anonim ***** válasza:
41%

Befejezhetnéd végre a troll kérdések kiírását, most őszintén mire jó ez?

Három másik kérdésed naponta propagálod és kihasználod más segítőkész felhasználókat:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Már nagyon unalmasak ezek a "pontosan mondd meg mit írjak, hogy felszedjem" kérdések, teljesen életszerűtleneket írsz.

2021. dec. 24. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!