Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet abból baj, ha a főnököm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet abból baj, ha a főnököm fiával jövök össze?

Figyelt kérdés
Diákmunkán dolgozom egy nagy cégnél, és megismertem egy fiút, aki nagyon szimpatikus. Ő is egyetem mellett diákmunkán van itt. Fél éve már látott engem, és azóta kezdeményezni akart, csak nem mert. Nem ott dolgozik ahol én, így làtni nem látjuk egymást (eddig talán 2szer fordult elő) mivel másik osztályon dolgozik. Mostanában egyre többet beszélünk, egyidős velem, és kezd komolyodni a dolog, már találkoztunk is. Az a baj csak, hogy az én osztályom vezetője az apja.. nem tudom milyen szabályok vonatkoznak Ilyen esetben, főleg, hogy csak diákmunkán dolgozom itt, viszont még 1 évig maradnék itt. Szerintetek lehet abból baj (pl kirúgnak..) ha esetleg összejönnék a sráccal?

2020. szept. 7. 13:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%

Ha nem fekszel alá, kirúgathat.

Ha alá fekszel, akkor a többiek tépnek szét, mert helyezkedsz.

ALAP, hogy munkatárssal nem kezdünk!

2020. szept. 7. 13:58
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Az is megtörténhet, amit az első ír, de szerintem - mert nem vagytok munkatársak - nyugodtan járhatsz a főnököd fiával, csak ne mutatkozzatok a kollégák előtt. A Te esetedet előírás nem tiltja.
2020. szept. 7. 14:02
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem a munkatársam, nem is egy épületben dolgozunk. Mindennapi szinten nem találkozunk, fél év alatt kétszer fordult elő (akkor is az apjához jött). Ráadásul én csak részmunkaidőben vagyok itt.. egyetem után nem itt tervezek elhelyezkedni.

A dolog jogi része érdekel, nem az etikai.

A második válaszadónak köszönöm.

2020. szept. 7. 14:08
 4/12 anonim ***** válasza:
13%

2.-nak.

Honnan veszed, hogy nem tiltja?

2020. szept. 7. 14:09
 5/12 anonim ***** válasza:
66%
Onnan veszem, hogy tudom! A kérdező esetét magyar törvény nem tiltja.
2020. szept. 7. 14:11
 6/12 anonim ***** válasza:
23%

5.-nek.

Magyar törvény? A cégszabályzat tilthatja. Az erősebb, mint a törvény!

2020. szept. 7. 14:18
 7/12 A kérdező kommentje:
A cégen belül dolgozik házaspár is, bàr nem egy osztályon. Nem tudom, ez számít e.
2020. szept. 7. 14:30
 8/12 A kérdező kommentje:
Ha a cégen belüli munkatársak házasságát nem tiltja, vonatkozhat a párkapcsolatra az én esetemben másik törvény?
2020. szept. 7. 14:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha családi kapcsolatokban jártas jogásztól kérsz tanácsot - közölve, hogy mit ír a cégszabályzat - akkor ő szaktanácsot ad.

Az pedig, hogy egy cégszabályzat felülírja a törvényt, azt mesélje el valaki egyszer az óvodában. Nem ismerek olyan országot, ahol ez lenne, hisz akkor a cégek irányítanák a törvényhozó parlamentet.

2020. szept. 7. 14:37
 10/12 anonim ***** válasza:
26%

9.-nek.

A cég kirúghat, és akkor éhen döglesz. Ez az élet törvénye.

2020. szept. 7. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!