Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet abból baj, ha a főnököm fiával jövök össze?
Figyelt kérdés
Diákmunkán dolgozom egy nagy cégnél, és megismertem egy fiút, aki nagyon szimpatikus. Ő is egyetem mellett diákmunkán van itt. Fél éve már látott engem, és azóta kezdeményezni akart, csak nem mert. Nem ott dolgozik ahol én, így làtni nem látjuk egymást (eddig talán 2szer fordult elő) mivel másik osztályon dolgozik. Mostanában egyre többet beszélünk, egyidős velem, és kezd komolyodni a dolog, már találkoztunk is. Az a baj csak, hogy az én osztályom vezetője az apja.. nem tudom milyen szabályok vonatkoznak Ilyen esetben, főleg, hogy csak diákmunkán dolgozom itt, viszont még 1 évig maradnék itt. Szerintetek lehet abból baj (pl kirúgnak..) ha esetleg összejönnék a sráccal?2020. szept. 7. 13:49
11/12 A kérdező kommentje:
De kirúghatnak engem ezért?
2020. szept. 7. 14:45
12/12 anonim válasza:
Az más tészta, hogy okot találnak a kirúgásra, de itt fentebb arról van szó, hogy valamiféle cégcédula felülírja az országos törvényt. Állítom, hogy nincs ilyen.
A kérdező pedig nem az igazgató fiát említi, hanem azt a főnököt (és fiát), aki neki most épp a főnöke. Nincsenek szoros munkaügyi kapcsolatban sem a fiúval.
Azt hiszi valaki is, hogy ha az igazgató fiáról lenen szó, akkor az igazgató kirúgná a kérdezőt?
Ha jó a munkaerő, még örülne is a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!