Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnál olyan nevet a gyerekednek, ami megegyezik a párod exének nevével?
Figyelt kérdés
Gyerekes vagyok, amiért engem zavarna? Szép név egyébként, de több éves kapcsolatról van szó.2022. febr. 9. 15:10
1/12 anonim válasza:
Ha nem bízok benne, hogy minden érzelme elmúlt az exe felé, nem vállalok gyereket vele. Tehát számomra nem lenne zavaró, ha tetszik a név és ott tartok, hogy tényleg vele tervezek gyereket.
2/12 anonim válasza:
Azt hiszem nem.
Sőt, biztosan nem.
3/12 anonim válasza:
Attól, hogy megvan a bizalom, és nagyon jó a házasságunk, engem zavarna. Főleg azért, mert nálunk az ex tényleg egy hárpia, abszolút nem örülnék, ha a lányomnak ugyanaz lenne a neve. Lehet, hogy gyerekes érzés, de attól még ez a helyzet. Szóval én megértelek :)
4/12 anonim válasza:
Meglepődtem, hogy elgondoltam és zavarna azért. Pedig gyönyörű név, de akkor nagyon zavarna, ha pont a párom ajánlaná... Furcsa lenne azért.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem a párom ajánlotta, hanem egy közös ismerős említette. Mondtam nekik, hogy nagyon szép név, de sajnos nem tudnám jó szívvel adni, mert hosszú kapcsolata volt egy ilyen nevű lánnyal a páromnak. Tehát nem erőlteti a párom sem, sőt, nem is ő hozta szóba, de most itt nevet, hogy csak ezért nem adnám, és "tipikus nő" vagyok
2022. febr. 9. 15:26
6/12 anonim válasza:
5. Bocs, rosszul fogalmaztam, nem úgy értettem, hogy nálad ő ajánlotta, hanem ha nálam ajánlaná :)
4. voltam.
7/12 anonim válasza:
Hacsak nincs más téren fontos jelentősége a névnek, nem.
8/12 anonim válasza:
Adnék, mert ez csak asszociáció, és ha nekem tetszik a név, nem egy ember miatt adom a gyerekemnek. Magamból kiindulva én olyan közömbös vagyok az exem iránt, hogy semmit nem vált ki a neve belőlem.
9/12 anonim válasza:
A párom exének neve az egyik kedvenc lánynevem. Én adnám is, de a férjem nem igazán. Nincsenek érzelmek már nyilván, évi egy szülinapi köszöntésen kívül nincs kontakt közöttük. Neki mégis fura lenne elvégre egy 5 éves kapcsolat van mögöttük, családjának is bemutatta stb, szóval így furán venné ki magát.
10/12 anonim válasza:
Én nem. Szintén elismerem, hogy gyerekes, és bízom pátomban, de mégsem. Igazából rengeteg más szép név van, bár tény, hogy nekem is a kedvencem volt, amit ellőt az ex, vagyis inkább az én gyerekességem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!