Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi az eddigi legérthetetlenebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az eddigi legérthetetlenebb, legértelmetlenebb plátói történeted?

Figyelt kérdés

2022. febr. 8. 11:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor 11 évesen szerelmes voltam Dj Bobo-ba, teleraktam vele a falat és berosáltam ha meghallottam a rádióban. Hogy mit ettem azon a csúnya bácsin, rejtély :D
2022. febr. 8. 11:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Halálosan szerelmes voltam egy tanárnő miatt, máig nem tudom hogy miért. Talán felfedeztem magamból valamit benne. Majdnem két évig szenvedtem.
2022. febr. 8. 11:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Céges KŐTELEZŐ csapatépítő kiránduláson (balaton szállással)ahol minden kollega fúr es utál mindenkit, es mindenki aki tudta kihuzta magát a csapatépítő alól, de mivel kötelező volt, igy kb 1%aki nem jött csak, szoval a muszaj-jópofizós hányinger napok alatt megismerkedtem a pincérrel az egyik helyen, akivel külön teraszon bandáztam, kémia is volt, es kapásból volt témánk es kapásbol nevettünk, teljesen összhangban voltunk, mint akik abszolut első perctől teljesen egymáshoz passzolnak, jóformán össze is jöttünk, ott helyben azonnal, vele kellett volna lennem folyamat minden nap, inkább, mint az idiota kollegákkal, DE kaja után muszáj volt mennem tovább a többiekkel a céges busszal, valamint a lakhelyemtől a távolság miatt meg elérhetőséget se volt értelme cserélnünk, igy annyi maradt az egészből, hogy elbúcsúztam a sráctól es kijött a buszhoz utánam, es induláskor integetett, ami nagyon jol esett a szívemnek!

A kollegák meg elkezdtek röhögni a buszon, hogy integet a pincér :D(ők nem tudták kinek integet)

Irtó laza, extrovert, helyes, jófej srác.

Azóta is megmaradt ez a hiányérzetem hogy biztos bvagyok benne hogy hatalmas dolgok maradtak ki az életembol azzal hogy ő kimaradt az életemből.

+1

Nyaralásokon rendszerint jövök össze amugy vkivel es allandoan fájdalmas búcsú a vége. Rühellem már. De legjobban a balatoni srác maradt meg, mert szerintem ott az szerelem volt es nem kevesebb.

2022. febr. 8. 11:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Anno középsuliban a tanáromért voltam, oda, de így utólag egy ideát festettem csak magamnak.

Természetesen sose nem volt semmi köztünk, ma meg már csak mint kiváló mentorként gondolok rá :)

2022. febr. 8. 11:39
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

Fiatalon voltak ilyenek.

A roma srác akik valahonnan vidékről jöhettek fel, gyanitom, hogy egy idő után ilyen lakás foglalok is voltak, borzasztó csorosagba élhettek, mert egyszer láttam, hogy a legromosabb épület felé mennek.

Olyan (számomra) kedves arca volt, hogy valamiért évekig abrandoztam róla, persze nem tudott erről nem, hogy ő, de akkoriban senki.

2022. febr. 8. 11:56
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
2# szintén! Nekem mindig mutogatta a nyakláncát, amikor beszélgettünk, hát mit ne mondjak, elég sokszor a mellére néztem xd
2022. febr. 8. 13:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#1:

Ugyanez, de Irigy Hónaljmirigy tagokkal.😂😂😂

2022. febr. 8. 13:51
 8/10 anonim válasza:
51%
Nem annyira szokatlan történet...A párom haverjára gondoltam néha, de nem is igazán a haverja. Együtt szoktak játszani olykor (online), van, amikor én is játszok velük és/vagy más "haverokkal". Vagy 2x találkoztunk vele (nem lakik a közelünkben)... helyesnek helyes és ennyi, szeretem a páromat (nehogy itt félreértés essék, nem történt semmi), csak különböző fura emlékeim vannak vele. Nem tudom értelmezni, hogy idegesítettem/idegesítem, vagy esetleg valahogy rájött volna a dologra (hogy néha gondoltam rá - ez inkább paranoia xd) és azért viselkedett/viselkedik furán, vagy esetleg csak alapból olyan, amilyen vagy esetleg más van a háttérben... bonyolult és hosszabb lenne leírni. Számomra érthetetlen. :D
2022. febr. 8. 21:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Középiskolában nagyon bele voltam zúgva egy fiúba, együtt mentünk egy külföldi sulis útra, ahol jóban lettünk, de nem történt semmi, és utána sem, aztán később megtudtam, hogy meleg. Hát a legjobb tanulópénz volt arra vonatkozóan, hogy azért tényleg vannak lehetetlen célok 😅
2022. szept. 14. 16:35
 10/10 anonim ***** válasza:
8 osztályos gimi, 5.-esen (a 8osztályos gimiben elsősen) egyik osztálytársam... kb. másfél évig tartott plátói "szerelem". Aztán kiszerettem belőle... 1-2 évvel később meg néztem, hogy "mi tetszhetett ebben a srácban?" - mert külsőre sem volt kifejezetten helyes, és 7-8.-ra nagyon bunkó lett, és nem vagyok benne biztos, hogy akkorra szállt el ennyire az agya, vagy előtte is paraszt volt, csak nem vettem észre. Humorosnak humoros volt, és magabiztos volt, az biztos tetszett anno.
2022. szept. 15. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!