Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az eddigi legérthetetlenebb, legértelmetlenebb plátói történeted?
Céges KŐTELEZŐ csapatépítő kiránduláson (balaton szállással)ahol minden kollega fúr es utál mindenkit, es mindenki aki tudta kihuzta magát a csapatépítő alól, de mivel kötelező volt, igy kb 1%aki nem jött csak, szoval a muszaj-jópofizós hányinger napok alatt megismerkedtem a pincérrel az egyik helyen, akivel külön teraszon bandáztam, kémia is volt, es kapásból volt témánk es kapásbol nevettünk, teljesen összhangban voltunk, mint akik abszolut első perctől teljesen egymáshoz passzolnak, jóformán össze is jöttünk, ott helyben azonnal, vele kellett volna lennem folyamat minden nap, inkább, mint az idiota kollegákkal, DE kaja után muszáj volt mennem tovább a többiekkel a céges busszal, valamint a lakhelyemtől a távolság miatt meg elérhetőséget se volt értelme cserélnünk, igy annyi maradt az egészből, hogy elbúcsúztam a sráctól es kijött a buszhoz utánam, es induláskor integetett, ami nagyon jol esett a szívemnek!
A kollegák meg elkezdtek röhögni a buszon, hogy integet a pincér :D(ők nem tudták kinek integet)
Irtó laza, extrovert, helyes, jófej srác.
Azóta is megmaradt ez a hiányérzetem hogy biztos bvagyok benne hogy hatalmas dolgok maradtak ki az életembol azzal hogy ő kimaradt az életemből.
+1
Nyaralásokon rendszerint jövök össze amugy vkivel es allandoan fájdalmas búcsú a vége. Rühellem már. De legjobban a balatoni srác maradt meg, mert szerintem ott az szerelem volt es nem kevesebb.
Anno középsuliban a tanáromért voltam, oda, de így utólag egy ideát festettem csak magamnak.
Természetesen sose nem volt semmi köztünk, ma meg már csak mint kiváló mentorként gondolok rá :)
Fiatalon voltak ilyenek.
A roma srác akik valahonnan vidékről jöhettek fel, gyanitom, hogy egy idő után ilyen lakás foglalok is voltak, borzasztó csorosagba élhettek, mert egyszer láttam, hogy a legromosabb épület felé mennek.
Olyan (számomra) kedves arca volt, hogy valamiért évekig abrandoztam róla, persze nem tudott erről nem, hogy ő, de akkoriban senki.
#1:
Ugyanez, de Irigy Hónaljmirigy tagokkal.😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!