Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A TikTok milyen hatással lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A TikTok milyen hatással lett az emberek párkapcsolatára?

Figyelt kérdés

Elképzelhető, hogy:

- a pasik már a TikTok-on szereplő lányokat tekintik ideálnak?

- a nőknek nem elég már a párjuk dicsérete, hanem kellenek a lájkok is, hogy szexinek érezze magát?

2022. febr. 7. 12:18
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Ezt leginkább pár tini használja, semmilyen hatása nincs a felnőtt párkapcsolatokra.
2022. febr. 7. 12:21
 2/9 anonim ***** válasza:
43%
túlkombinálod.
2022. febr. 7. 12:21
 3/9 A kérdező kommentje:

Ez hülyeség, hiszen huszonéves nők is fent vannak, akik rövid videókat készítenek. Sőt, a kifejezetten pikáns videók 20-23 éves nők kezéből kerül ki.

A tinik csak tátognak, táncikálnak, nekik ez vicc.

2022. febr. 7. 12:23
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
A tini rovatban kérdezd, ne a felnőtt párkapcsolatokban.
2022. febr. 7. 12:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
ezek a 20-23 éves nők által készített pikáns videók engem is érdekelnének
2022. febr. 7. 12:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
#3: lehet, fent vannak, de nem veszik túl komolyan. AKi meg igen, annak üzleti reklám (tanárok, művészek, fogorvosok.... van minden)
2022. febr. 7. 12:31
 7/9 anonim ***** válasza:
47%

Sz@r. Nézd meg az amcsikat. A legkreténebb fajtájú feminizmus a tiktokon terjed.

Hiába vagy otthon egész nap a gyerekekkel(=háztartásbeli), várd el a férjedtől h megcsinálja a házimunka 50%-át mert különben szexista disznó

Ha egy férfi rádfütyül, az szexuális zaklatás

Ha becsiccsentve lefekszel egy csávóval, akkor ő tulkepp megerőszakol téged

Ha a barátod nem engedi hogy a meztelen fotóidat áruld a neten, kontrollmániás és bántalmazó kapcsolatban élsz

Stb, stb

Ezeket szóról szóra onnan vettem, nem túlzok. Ezért is töröltem, hányinger amit a fiatalokból akarnak csinálni.

2022. febr. 7. 12:37
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Sokat elmond rólad is, ha azt hiszed hogy tiktokon csak magukat kellető nőkről van tartalom. Dehát ez van, az algoritmus mindenkinek abból állít össze foryout, amivel előzetesen sok időt töltött. :)
2022. febr. 7. 13:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Ki mondta h csak azok vannak rajta? Én azt mondom sok van rajta a többi hülye meg adja alájuk a lovat.

Mi rosszat írtam?

2022. febr. 7. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!