Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A TikTok milyen hatással lett az emberek párkapcsolatára?
Elképzelhető, hogy:
- a pasik már a TikTok-on szereplő lányokat tekintik ideálnak?
- a nőknek nem elég már a párjuk dicsérete, hanem kellenek a lájkok is, hogy szexinek érezze magát?

Ez hülyeség, hiszen huszonéves nők is fent vannak, akik rövid videókat készítenek. Sőt, a kifejezetten pikáns videók 20-23 éves nők kezéből kerül ki.
A tinik csak tátognak, táncikálnak, nekik ez vicc.

Sz@r. Nézd meg az amcsikat. A legkreténebb fajtájú feminizmus a tiktokon terjed.
Hiába vagy otthon egész nap a gyerekekkel(=háztartásbeli), várd el a férjedtől h megcsinálja a házimunka 50%-át mert különben szexista disznó
Ha egy férfi rádfütyül, az szexuális zaklatás
Ha becsiccsentve lefekszel egy csávóval, akkor ő tulkepp megerőszakol téged
Ha a barátod nem engedi hogy a meztelen fotóidat áruld a neten, kontrollmániás és bántalmazó kapcsolatban élsz
Stb, stb
Ezeket szóról szóra onnan vettem, nem túlzok. Ezért is töröltem, hányinger amit a fiatalokból akarnak csinálni.

Ki mondta h csak azok vannak rajta? Én azt mondom sok van rajta a többi hülye meg adja alájuk a lovat.
Mi rosszat írtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!