Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A szexről a nő dönt, az elköteleződésről viszont a férfi" - ez tènyleg igaz, vagy tèveszme?
"A szexről a nő dönt, az elköteleződésről viszont a férfi, mert a házasság nagyon drága mulatság. Míg a nőt teljesen jogosan érdekelheti a férfi pénze, hiszen neki is juthat belőle – ez fordítva életszerűtlen, a nő pénzéből a férfi nem kaphat. Következésképpen egy férfi a nő diplomáira és karrierjére is magasról tesz, a randipiacon ezek gyakorlatilag értéktelen portékák."
Link: [link]
"A szexig a nő uralkodott, utána ennek vége"
Az mitől "uralkodás" a másik felett szerinted, hogy szexelek-e vele?
"A szexről a nő dönt, az elköteleződésről viszont a férfi"
Egyik legjobb pasi barátom, volt egyetemi csoporttársam annyira odáig volt egy közös évfolyamtársunkért már kb. másfél éve, hogy amikor a lány egy több éves kapcsolat után szakított a párjával, összejött vele annak ellenére, hogy a lány őszintén megmondta, hogy nem akar komoly kapcsolatot.
A lány kb. fél év eltelte után két éjszakára összegabalyodott a külföldről hazatért exével, és - fogamzásgátló mellett - teherbe esett tőle.
Elmondta a barátjának őszintén, hogy mi történt, és azt is, hogy természetesen szakítani akar a történtek után, se tőle, se az exétől nem akar semmit.
A barátom (az akkor párja) annyira szerette, és a történtek után is annyira vele akart maradni, hogy le akarta beszélni az abortuszról, és azt mondta, hogy feleségül veszi, és neveljék fel együtt a születendő gyereket.
A lány nem így döntött, és a kapcsolatot is lezárta.
És nem ő volt az egyetlen férfi az ismeretségi körömben, aki rajongásig szeretett egy nőt, vele szeretett volna családot alapítani, de ez az érzés, ez a vágy nem volt kölcsönös.
Nem tudom, hogy ezekkel a férfiakkal sikerülne-e elhitetni, hogy az elköteleződésről kizárólag a férfiak döntenek.
"A szexről a nő dönt. A nő az, aki eldönti, hogy lefekszik-e az egyik hódolójával vagy sem. Tehet a pasi akármit, ha a nő nem akar kefélni, nem fog! A férfi arra vár, hogy a nő mondjon igent a kezdeményezésre."
Ez fordítva is igaz. Ha a férfi nem akar az adott nővel szexet, akkor nem lesz.
"Az elköteleződésről viszont a férfi dönt, abba a nőnek már nincs beleszólása. A férfi az, aki eldönti, hogy a szex után tovább áll, vagy marad. Ha a férfi úgy dönt, hogy tovább megy, kérlelheti a nő, nem fog maradni. A szexig a nő uralkodott, utána ennek vége."
A nő is eldönti, hogy tovább ál vagy marad. És hiába akar a férfi kapcsolatot, ha a nő nem. Vagy ő akar lelépni egy idő után mert mégsem megfelelő a férfi.
Ilyen hülyeséget, hogy a nőnek nincs beleszólása :D
Mindkettő közös döntés.
Anyám. Nekem kb mindegy egyéjszakás kalandom írt utána, hogy szeretnének jobban megismerni. Most nem tudom, hogy ez még több szexet jelentett volna, vagy akár rendes randit, de mindenhol én mondtam nemet. Az egyik szexkapcsolatom épp 6 év után írt rám, hogy nincs-e kedvem komolyabban megpróbálni vele újra a dolgot. Amúgy azóta férjnél vagyok, ami látszik is Facebookon, szóval nem tudom mi volt a fejében.
Csomószor offoltam pasikat szex után, mert csak annyira kellettek.
Amit a házasságról ír, az nem tudom ott mennyire érvényes, de itthon semmiképp. Itt a házasság előtt szerzett vagyok az külön vagyon, az öröklés az külön vagyon. Csak a házasság alatt szerzett vagyon feleződik. Mindkét félé, nem csak a férfié.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!