Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi visz rá egy felnőtt férfit,hogy összeálljon egy gyerekes nővel? Azért melózik hogy két idegent eltartson,a gyereknevelésbe nem szólhat bele. Teljesen tönkreteszi magát.
Én is összeálltam egy nővel és a gyerekével. Óriási hiba volt.
Évekig nem dolgozott, ráadásul ők költöztek hozzám. Szerettem őket, így természetesnek vettem, hogy együtt élünk boldogan. Aztán évek múlva lett jó munkája,több pénze, meg kicsípte magát, lefogyott kb 25 kg-ot,aztán lelépett egy másik pasival. Én barom meg mindenemet rájuk áldoztam.
Időm, pénzem, munkám,.. mindent.
Ja, ő meg szinte semmit. Mivel a lakás az enyém, így a számlákat is én fizettem, mivel estig dolgozott, így bevásárlás és a főzés is rám maradt, meg a gyerek sulis dolgai, nem volt szabad hétvégénk, mert akkor legtöbbször dolgozni volt, ha bulizni ment éjszaka akkor nekem kellett otthon maradni a kislányával, úgyhogy elegem lett! Szóvá tettem, aztán még én voltam a szemét, akinek nem való a család. 😄😄😄
Mondta mindezt úgy, hogy soha meg nem bántottam.
Mégegyszer nem leszek ekkora hülye! 😂😂😂
"ha bulizni ment " - itt a hiba. Egy gyerekes anyuka mi a francot keres egy éjszakai klubban? Nem normális
Sajnálom ami történt veled az első fura dolog láttán lécelned kellett volna a kapcsolatból.
""ha bulizni ment " - itt a hiba. "
Miért ne mehetne? Remélem, úgy gondolod, hogy apuka sem mehet.
"Bulizni ment". Ja. Mindig elengedtem, csak annyit kértem tőle, nagyjából tudjam mikorra ér haza. 40 éves koráig nem járt bulizni, de olyan helyre került ahol tele volt fiatal bulizós kollégákkal és fontosabb lett neki "kiélni" magát.
A szakítás után 1 hónappal már a kislánya se volt vele, mert visszaadta az első férjének, ő meg az új pasijával love story-znak azóta (bő két éve) is.
Mondjuk már nem érdekel, csak a kérdezőnek adtam egy támpontot arról, nálunk hogyan alakult a kapcsolat ebben a felállásban.
Én is tanultam belőle, remélem más is akit érint, le tudja szűrni a tanulságot, hogy hasonló esetben vele ez így ebben a formában ne forduljon elő.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Olvasva a fenti 2 kérdésre adott női válaszokat, én inkább öngyilkos lennék...vagy ami rosszabb INCEL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!