Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi visz rá egy felnőtt férfit,hogy összeálljon egy gyerekes nővel? Azért melózik hogy két idegent eltartson,a gyereknevelésbe nem szólhat bele. Teljesen tönkreteszi magát.
Figyelt kérdés
2022. febr. 3. 18:41
1/37 anonim válasza:
Ha minden jól működik köztük miért ne? Van aki el tudja fogadni a gyerekét is, és nem "idegenek eltartását" látja bennük...de ehhez kell némi érzelmi intelligencia,ami úgy tűnik nálad hiánycikk.
2/37 anonim válasza:
Újabb hülyegyerek hülye kérdése.
Tudod, a nők is dolgoznak és addig is eltartotta a gyerekét.
Kérdezhetnénk úgyis, minek a gyerekes nőnek pasi, hogy a gyerek mellett még azt is eltartsa és kiszolgálja?
3/37 anonim válasza:
Már miért ne szólhatna bele a nevelésébe? Vele él, az ő pénzét is költik a gyerekre nem csak az anyáét meg a gyerektartást.
4/37 anonim válasza:
3# a kérdező, nem csak beleszólni akar, de a testi fenyítést is előnyben részesíti. A nőt és a gyereket maga alá akarja rendelni...
5/37 anonim válasza:
Miért költenék az ő pénzét is a gyerekre? Most nyilván apró, napi dolgokban meg kell egyezniük, de az alapvető nevelést, irányvonalat az anyuka fogja megszabni az apukával, nem pedig az új partner.
7/37 anonim válasza:
Amugy telleg epkezlab ferfiember nem all ossze gyerekes novel. Semmi de semmi ertelme. Meg annyi se mint a sajat gyereknek, pedig az sem sok. A ferfi osztone a dugas, es nem a torodes.
8/37 anonim válasza:
Én “összeálltam” háromgyermekes férfivel anno. :D
Nekem tetszett.
9/37 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép dolog elfogadni más gyerekét. Sokan nőnek fel nevelőapával, mert a vérszerinti lelépett és szarik rájuk azóta is. Miért azt bántjátok, aki a mocsok férfiak helyett szeretetben, tisztességben felneveli a gyerekeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!