Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire igaz az a megállapítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz az a megállapításom, hogy a nők mindig az erősebbhez idomulnak? Akár párkapcsolat,akár az élet más területein.

Figyelt kérdés
2022. febr. 3. 13:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

*bensőséges

A belsőség az más.

Köszönöm a választ.

2022. febr. 4. 07:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy belekevertem azt, amit te írsz, nem tudom, én nem látom, hol, de lehet, hogy igazad van.

Örülök, hogy neked megvalósult az, amit írsz, hogy önfeladás nélküli kapcsolatban élsz és boldog vagy. Biztos hosszú út áll mögötted, ebben sok munka lehet. Főleg azért mondom ezt, mert nekem nem sikerült ez, persze még sikerülhet és dolgozom is ezen (persze nem egyedül, kezelnek). Orvos-Tóth Noémi szerint a magyar társadalom 70 %-a nem megfelelően kötődik. Szerintem ez a szám 100 %, de ő biztos jobban tudja, elfogadom, mert gondolom, ezt a számot komoly felmérésekre alapozza. Szóval akkor te és a párod is a 30 %-ba tartoztok. Én biztos nem, bántalmazó kapcsolatból jövök, társfüggőnek tartom magam. Neked mindenképpen elismerés a saját fejlődésedhez, minden jót.

2022. febr. 4. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!