Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon haragszik rám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon haragszik rám?

Figyelt kérdés

Kicsit összetett a kérdésem mert ebben benne van szerelem és barátság is. A lényeg hogy a vőlegényemmel együtt vagyunk már jó pár éve, ezalatt az idő alatt barátságot kötöttem egy másik férfival de én tőle nem akartam sose ennél többet.

A páromat viszont zavarta ez a dolog, nem mondta csak furcsállta és éreztem rajta hogy nem tetszik neki. Miért beszélgetek vele stb. Pedig soha nem volt a beszélgetésünkben semmi olyan jellegű dolog és a párom nem kért számon de mivel láttam hogy ez neki nem jó..csendben de zavarja ezért befejeztem. Bár nyilván az emberben van egy egészséges féltékenység.

Lényeg a lényeg mivel szeretem a páromat és vele akarok lenni én ezért megszakítottam a kapcsolatot a másik férfival. Valószínűleg ez nem esett jól neki, aztán jó ideig nem beszéltünk, de születésnapomon írt. Majd ezt követően én is neki, de aztán szépen elmaradt ez is. Ami a fő gond hogy nekem hiányzik a társasága, nem mint potenciális férfi hanem mint ember, barát. Talán haragszik is rám valamelyest de igazából nem tudom.

Írnék neki szívem szerint de nem tudom mit tegyek. Ti mit gondoltok erről? Hibáztam mikor megszakítottam vele a kapcsolatot? De nem tudom hogy haragszik e rám vagy hogy venné ha hirtelen a semmiből írnék neki. Illetve nem tudom mit írhatnék.

2022. febr. 3. 11:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg barátok vagytok, és ő se lát bele többet, szerintem nem fog haragudni, megmondod hogy sok dolgod volt/lett nem volt időd.. azóta mi lett vele? Ennyi...
2022. febr. 3. 11:02
 2/2 anonim ***** válasza:
26%
Ha tényleg csak barát lett volna,nem szakítod meg vele a kapcsolatot,és a vőlegénye sem kívánná ezt.
2022. febr. 3. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!