Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogosan haragszik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszik?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt és nagyon jól indult minden vele, csodálatos pillanatokat éltünk át együtt, de nem akarok kapcsolatot, ő igen. Meg is mondtam neki, hogy nem tudom vele elképzelni és le is zárta magában a kapcsolatot. De aztán megint felkerestem, feltéptem a sebeket, majd folytattuk ugyanott, végül ő kezdett érezni már valamit, de akkor én folyamatosan koptattam le magamról, taszítottam el őt. Majd számonkért, hogy miért viselkedek így vele? Amikor részemről ez csak szex volt, mert nagyon jó vele, de ennyi. Többet nem látok ebbe a dologba bele. Persze ő most duzzog és haragszik rám. Mondta, hogy többet nem akar látni.
2021. febr. 2. 21:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Jogos! Mi a sz@rnak kerested meg ujra?! Mit szorakozol? Huu az ilyen embereket mint te, mindig messzirol kerultem!
2021. febr. 2. 22:04
 2/10 anonim ***** válasza:
13%
véchályzit
2021. febr. 2. 22:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted nem?

Egyébként ebben az a szép, hogy majd egy olyan szituációban, ahol téged használ ki valaki vagy épp semmibe vesz, majd fel leszel háborodva, hogy valaki miért ilyen.

Többek között ezt (is) hívják gerinctelen viselkedésnek.

2021. febr. 2. 22:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
keress olyat, aki csak szexet akar
2021. febr. 2. 22:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén? Egy igazi érzékelten bunkó vagy...

Megszakította veled a kapcsolatot miután megmondat neki, hogy neked nem jelenti azt, mint amit te neki. Lezárta, mert képtelen voltál azt adni neki, amire ő vágyott.

Te mégis mit gondoltál, amikor újra megkerested? Mert ő valószínűleg azt, hogy meggondoltad magad... hogy rájöttél, hogy mégis lehet ő több neked.

Undorító módon újra megadtad neki az esélyt arra, hogy reménykedjen.

Ha bele gondoltál volna a helyzetébe, akkor fel sem teszed ezt a kérdést.

2021. febr. 2. 22:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A víz lever az ilyenektől. Ha te tudod hogy nem akarsz tőle semmit akkor ezt minek csináltad???

Unatkoztal vagy mi? Önző viselkedés ez nagyon. Még szép hogy haragszik mások érzésével játszani az egyik leggusztustalanabb dolog.

2021. febr. 2. 22:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy idióta vagy aki jatszik az emberekkel. Remélem egyszer visszakapod.
2021. febr. 2. 23:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Jogos volt teljes mértékben a lány részéről, a helyében én se akarnálak látni többet. Egy önnző alak vagy, aki a saját kielégülése érdekében játszik mások érzelmeivel.
2021. febr. 3. 01:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem inkább az van hogy saját magadat gőgjét szereted és ciki lenne magadnak bevallani, hogy vonzódsz a lányhoz?

Különben miért vele akarnál szexelni?

Minek mentél volna vissza?

2021. febr. 3. 23:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem mész te még abba az utcába, vagy a környékére...
2021. febr. 3. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!