Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha haragszik még a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha haragszik még a volt barátnőjére akkor szereti még?

Figyelt kérdés
Kinlódok egy fiuval, én nagyon szeretem őt , tudom hogy ő is engem, de nem tudja eldönteni mit is szeretne. És szerintem azaz oka….hogy a volt barátnőjére haragszik. De ha haragszunk valaki re érzünk is mèg iránta valamit? Nem?
2021. aug. 6. 18:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nem heverte ki a lányt, akkor ne is kezdj vele, mert csak pótlék leszel. Aztán majd leshetsz, ha pár nap vagy hét múlva újra az exe karjaiban köt ki.
2021. aug. 6. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:
28%

Odi et amo. Quare id faciam, fortasse requiris.

Nescio, sed fieri sentio et excrucior.

(Catullus, 85.)

Szóval Catullus szerint igen.

2021. aug. 6. 18:25
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Én egyszerűen gyűlölöm a volt párom a sok gonoszság miatt amit velem tett.

Olyan nem lessz az ég alatt, hogy egy makszemnyi vonzalmat erezek iránta.

Szerintem ezzel így van a többsége. Kire haragszunk azt nem szeretjük

2021. aug. 6. 18:40
 4/6 anonim ***** válasza:
22%

igen

ő nincs túl rajta, épp ezért őszintén nem is szeret téged, csak pótlék vagy

sztem még őt szereti, és egyben haragszik is rá. gyűlölet és szerelem kéz a kézben

2021. aug. 6. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
Sajnos a gyűlölet és a harag is érzelem... Addig szerintem bele sem érdemes kezdeni vele semmibe, ameddig nincs túl a múltján.
2021. aug. 6. 19:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát engem megcsalt egy közös nőismerőssel az exem és előttem buktak le, csókolóztak egy közös házibulin. Nemi betegségem lett tőle, amivel járhattam dokihoz-ki tudja milyen szutykot hágott meg. Leépítette az önbizalmamat. De közben mindenki a rendes fiúként ismerte. Lemondtam miatta egy melóról. Ha meglátom, 10 év után is dühöt és undort érzek és legszívesebben agyonveretném.

Na, de te nem részletezted. Mit fed, hogy haragszik? Nézegeti a profilját és idegeli magát? Én pl soha nem mennék rá az exem profiljára, nem is tudom, hogy van-e neki.

Tehát ennek is vannak fokozatai.

2021. aug. 6. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!