Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beteges, ha csodálattal nézek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges, ha csodálattal nézek a szerelmem barátnőjére?

Figyelt kérdés

Vagyis már nem, mert nekem is van párom, de amikor épp tetszett egy srác, és már volt barátnője, mindig úgy éreztem, milyen tökéletes az adott lány, biztosan jobb nálam, hiszen őt válsztotta az a srác, ő érdemli meg, hogy vele legyen, nem pedig én, tehát csak jobb lehet.

Persze a srác sokszor azt se tudta, hogy tetszik nekem.

Volt egy-két eset, amikor kiderült, én is szimpatikus vagyok neki, esetleg velem is járna inkább a kedvese helyett, elutasítottam, mivel még mindig meg voltam győződve, hogy a másik lány úgyis jobb nálam, úgyis visszamenne hozzá, akkor minek barmoljak bele?

2017. szept. 15. 12:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy beteges-e, de azt bizton hiszem, hogy semmikepp sem jo ez a felfogas.
2017. szept. 15. 13:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Önbizalomhiány jele.
2017. szept. 15. 15:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Betegesnek talán annyira nem, de butának biztos. Nem biztosíték arra, hogy a másik milyen rohadt tökéletes, hogy sikerült az általad áhított srácot becserkésznie. Mert 1) lehet, te sem a tökéletes srácokra hajtasz, vagy olyan tetszett meg, akivel nem passzoltok, így az ő ízlésük sem feltétlen tükrözi azt, hogy az a lány tökéletes, 2) sajnos van olyan, hogy összejön az ember olyannal, akivel nem illenek össze, vagy azért jön össze vkivel, mert egész jól megvannak, de aztán rájön, hogy mással még inkább...
2017. szept. 15. 15:55
 4/4 anonim ***** válasza:
De ha nàlad bepróbàlkozott akkor sztem hülyeség volt visszautasitani .Sztem a mostani csaja a pótlék és lehet hogy rád vàr .Sztem sohasem késő.Ne így fogd fel hogy az a csaj rohadtul tökéletes és jobb nàlad .Én igy veszitettem el anno egy jó és hűsêges pasit .Igaz külön voltak a csajátol de akkor döbbentem rà mikor már ujra összejöttek és mikor làttam egy hasonlo szitut .Egy csaj a suliban jàrt egy jókêpű sràccal és vmiért szétmentek és összejött egy másik csajjal aki kb hasonlóan szép volt és ràadásul sokkal jobb fej mindencsaj rajtam kívül irigyelte na meg kibeszélték .Az ex csaj a nyomába sem érhet viselkedésileg sem .
2017. szept. 15. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!