Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednél olyan fiúval akinek nincs tapasztala a barátnőzésben?
Nem volt eddig lehetőségem, meg eléggé önbizalom hiányos voltam. Mostanában már szeretnék változtatni és erőt venni magamon. De kicsit szégyenlem magam hogy semmi tapasztalatom. 25 éves vagyok és szerintem ennyi idősen minden fiú előrébb tart mint én, tehát miért pont engem választana.
Ismerkedél olyan fiúval aki kezdő? Meg akin látsik hogy nem az a csajozós típus?

Nem az lenne a legnagyobb bajom, hogy "kezdő", hanem ez a "jaj szegény kicsi rút kiskacsa, hát kinek kéne?" mentalitás. Tudod te, hogy ez mennyi féltékenykedés és egyéb probléma táptalaja?
Ne eldöntsd, hogy most aztán teszel magadért, főleg ne azt döntsd el, hogy a nők miatt most magabiztos leszek, hanem egyszerűen dolgozz a változáson folyamatosan. Menj emberek közé, gyakorol a szociális helyzetek megoldását és lesz valószínűleg olyan lány akinek megtetszel.
De amíg ez a kinek kellenék mentalitás alap, addig szerintem engedd el a párkapcsolatosdit.

Olvasd el Bohumil Hrabal - Szigorúan ellenőrzött vonatok c. könyvét.
A kontextus kedvéért én egy 42 éves csúnya szűz bácsi vagyok, de abban a könyvben szerintem megkapod a választ :).

De pont ettől kerülsz bele egy spirálba. Félsz, mert tapasztalatlan vagy, ezért nem mozdulsz ki a komfort zónádon, de ha nem mozdulsz ki az idő ugyan úgy megy tovább és később még nagyobb lesz a gát benned.
Szerintem kezd kicsiben. Ismerkedj. Vagy ha már megvan, akiben látod a lehetőséget.(Ez most lehet csúnyán hangzott) Akkor pedig gyerünk cselekedj, mert elveszíted. El fog bizonytalanodni,nem azért, mert tapasztalatlan vagy, hanem, mert azt fogja hinni, hogy nem úgy nézel rá mint nőre.
Próbálj meg nyitni felé ebben a témában.Meglátod könnyebb lesz, mint gondolnád és utána már minden gördülékenyebb lesz.
Vagy az is adhat esetleg önbizalmat ezen a téren, ha barátokkal beszélsz ilyenekről (főleg nők). Vagy társkeresőn kérdez rá pár nőnél, meglátod nem harapnak.
Ha rám hallgatsz bele dobod magad a mély vízbe!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!