Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van mindenki felháborodv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van mindenki felháborodva ha én nem kérek a barátnőzésből, házasságból, meg úgy a nőkből se igazán?

Figyelt kérdés

nem vagyok meleg. tetszenek a nők, csak éppen meguntam az egészet, mert sose ért sikerélmény.

bemondtam az unalmast, elegem lett a puncsolásból, udvarlásból.

30 éves vagyok, egy kezemen meg tudom számolni hányszor voltam valakinek őszintén szimpatikus.

minek erőlködni ha nem szeretnek a nők?inkább elfoglalom magam mással, a szexualitást meg megoldom recsivel.

2020. dec. 12. 16:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindig ezzel a témával foglalkozol, szóval úgy tűnik, érdekelne a dolog.
2020. dec. 12. 16:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért írsz ebbe a kategóriába?
2020. dec. 12. 16:26
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Tegnap még nem az volt, hogy 15-18 éves lányt akarsz, aztán meg olyat, aki főz rád és ellátja falun a házkörüli teendőket?

Valószínűleg senki sincs felháborodva, csak max nem tudják már követni mikor mit szeretnél. Legyél következetesebb.

2020. dec. 12. 16:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ja. Ha nem érdekelne a kérdést sem tetted volna ki. Sőt! a gyk felnőtt párkapcsolatok oldalt sem látogatnád. Amúgy senki nem háborodik fel. Talán melankólikusan adod elő a sztorit, hogy "Nincs barátnőm.. :I" Vagy "Nincs barátnőm.. :(" és nem így, hogy "Nincs barátnőm.. :)".

32 évesen nekem sincs. Kolléganő meg is kérdezte. Elmondtam a szitut, hogy időm nem volt rá és alapjáraton kedvem sem nagyon az ismerkedésre. Amúgy szimpatikus leányzó. Talán én sem vagyok számára közömbös, ha a beszélgetésünk 3. kérdése ez volt. Bemesélheted magadnak, hogy nem kell nő az életedbe, de ameddig nem nézel keresztül rajtuk és nem érzed azt az ősi ösztönt, amit a férfiak szoktak, addig igenis akarod, csak tagadásban élsz. Sikertelen vagy, vagy voltál a nőknél és egy hajszálat nem teszel keresztbe értük. Ez mondjuk érthető. Jövőre veszek egy lakást és már csak anyagi szempontból is jól jönne, ha nem csak egymagam élnék a lakásban, de a legfontosabb, hogy olyasvalakit találjak akiért a csillagokat is lehoznám az égről. Persze nem papucs módon. Oda és vissza is elvárható a "rajongás".

2020. dec. 12. 16:33
 5/8 Noren1989 ***** válasza:
100%

Asszem azért Bazsikàm, mert a múlthéten még valami nőt dugràl, utàna tinit akartàl, ma meg azt mondod, h anyàd3k csak veled foglalkoznak, h éppen hogy àllsz nőkkel.

Röviden, mert egy hazug pszichopata vagy.

És igen, az alkoholizmust nem is említettem, bàrmily fura.

2020. dec. 12. 16:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
TÉVEDSZ! Én egyáltalán nem vagyok ezen felháborodva! Szerintem még akár itt is sokan vagyunk akik ezen EGYÁLTALÁN nem háborodunk fel.
2020. dec. 12. 17:47
 7/8 Noren1989 ***** válasza:
*dugtàl, *anyàdék
2020. dec. 12. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Merre laksz? :)
2020. dec. 12. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!