Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Ti mennyi pénzt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti mennyi pénzt tudtok félre rakni barátnőzésre havonta?

Figyelt kérdés
Mi az a pénzösszeg amivel 1 hónapban gazdálkodtok ? En pl 10-20e FT-ot tudok erre fordítani. De még ez is kevésnek bizonyul, mit ajánlotok milyen helyekre érdemes elmenni , hog azert ne pár nap alatt leforgása alatt ússzon al a pénzem.
2014. okt. 3. 06:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
heti 500 forint csövespezsgőre.
2014. okt. 3. 06:38
 2/11 anonim ***** válasza:
A coop-ba
2014. okt. 3. 06:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Ahelyett, hogy szórod a kútba a pénzt, inkább keress egy hobbit és arra verd el, ne a megszállottságod eméssze fel azt a pár ezret, ami annyi minden másra jó lenne, de te inkább olyanra költöd, amit jobb helyeken ingyen is megkapsz.
2014. okt. 3. 06:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Fiatal korban jo ha eljar valaki szorakozni, en lany letemre hetvegente ha elmegyek bulizni 5000 viszek magammal, ha hazibuliba megyek akkor is, mert oda is illik vinni egy uveg italt es meg utana sokszor tovabb megyunk..Tehat nekem elmegy egy estere 5000,- es nem szorom a penzt. Mondjuk en lany vagyok es csak magamra koltok, a szuleimtol kerek mindig ha kell.
2014. okt. 3. 07:23
 5/11 anonim ***** válasza:

ha jo a csaj és megérdemli akár 30-40 ezret is képes wagyok

de mint irták előttem én is inkább hasznosabbra költöm pl törlesztek havi 20 al egy uj motort vagy kocsit stb

a másik rossz szenvedély az az ital meg a cigi

amire szintén elmegy egyeseknek ugyanennyi

nekem mondjuk nem

a lényeg hogy mindig lesznek szinte ingyen csajok akik megoldják a dolgot ha kell

de persze azoknak is fizet az embet vmijen formában

2014. okt. 3. 07:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Én a havi 140-et csak a csajra, meg a gyerekre költöm...na jó meg számlákra, de ugye abból a vízből ő is iszik, a gáz őt is fűti szóval még azok is részben rá mennek :P
2014. okt. 3. 07:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha már pénzt kell költened barátnődre ahhoz, hogy szeressen és/vagy hogy jól érezzétek magatokat, akkor ott már régen baj van...
2014. okt. 3. 07:39
 8/11 anonim ***** válasza:

azt is számold hozzá hogy kocsit tankolni kell néha meghivod italra vagy mekibe moziba ijesmi vagy koncert diszko a csaj ha nem tudja felét fizetni akkor mi van

te ijen soher vagy

ugye hogy költeni kelk semmi sincs ingyen

2014. okt. 3. 08:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Én max gumira költöttem és nagyon jól megvoltunk...sőt azóta is nagyon jól megvagyunk
2014. okt. 3. 08:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Azert kell a lanyokra kolteni, mert pl. en tanulok es ha a baratom elakarja hogy menjek vele barhova is akkor azt neki kell allnia mivel nekem nincs penzem. Ezzel en nem akarom ot kihasznalni,de ha szinte egesz nap tanulok, nincs munkam nincs penzem, akkor mi a fenebol tudjam a sajat reszemet allni.
2014. okt. 3. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!