Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Fontos, hogy a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Fontos, hogy a párotok rendelkezzen alapvető biológia ismeretekkel?

Figyelt kérdés
2022. jan. 30. 11:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
#13 attól, hogy tudományosnak hangzó neve van még ez nem egy betegség, hanem egy normális testi funkció. Kb. ugyanaz a kategória, mint amikor pisilni kell (húgyhólyag hipertenzió?): kellemetlen, de normális ember nem betegszik bele, hanem tudomást vesz róla és éli tovább az életét. Baromira nem életszerű, hogy egy férfinak minden alkalommal orgazmusa legyen, amikor merevedése lesz, mert akkor a szexen (vagy marok marcsán) kívül másból sem állna az élete.
2022. jan. 30. 12:36
 22/29 A kérdező kommentje:

Nem hinném, hogy ez a blue balls létező jelenség. Nekem elég áltudományosnak tűnik!

Egy férfi rengetegszer lehet felizgult állapotban, attól nem fájdulhatnak meg a herék.

2022. jan. 30. 12:38
 23/29 A kérdező kommentje:

Mondjuk itt azt írják, létező jelenség a kék here szindróma (vasocongestio)

[link]

De meglepő módon a cikk szerint nőknél is előfordulhat.

Ez a téma nekem újdonság, majd jobban utána nézek.

2022. jan. 30. 12:47
 24/29 anonim ***** válasza:
85%
#23 Annyi a lényege, hogy salnalnunk kell a fiúkákat:D
2022. jan. 30. 12:55
 25/29 anonim ***** válasza:
24%

Aki baleset miatt elveszíti a heréit, az fiúka, és sajnálni kell?

2022. jan. 31. 02:02
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
#25 hogy jön ez ide? Arról volt szó, hogy szegény, szerencsétlen férfiak állítólag mekkora kínt élnek át, amikor merevedésük van és épp nincs a közelben egy nő, aki valamelyik testnyílását a rendelkezésükre bocsátaná. Akinek nincs heréje, azt ez a hatalmas probléma szerencsére már nem érinti.
2022. jan. 31. 07:55
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

De rizikós pont a here, ha megütik. Olvastam olyat, hogy ávósok egyik kínzó módszere az volt, hogy gumibottal ütötték a herét. Azért ha valakinek hétfőn 10-szer ráütnek gumibottal a golyóira, annak pénteken is fájni fog. 🤷‍♂️

Amúgy tudom, hogy nem feltétlen jön ez idő, csak nekem a cinikus hozzászólásokból úgy tűnt, mintha egy férfinak nem fájhat a heréje, mert az nem férfias.

2022. jan. 31. 11:33
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

#27 akinek fáj a heréje, az épp hpgy férfias, mert csak nekik tud fájni lol

Az nem tetszett a hozzászólóknak, köztük nekem sem, amire célzott az egyik kommentelo ezzel a blue balls dologgal, hogy mivel szegény férfiaknak rossz ha fel vannak izgulva, ezért a nőknek kötelességük kielégíteni őket:D

2022. jan. 31. 12:04
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Ja. Hát elég bolond lehetett a pali.

2022. jan. 31. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!