Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogos ha emiatt el szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos ha emiatt el szeretnék távolodni tőle?

Figyelt kérdés

Van egy fiú haverom. Én lány vagyok. Félreérthető jeleket küld felém, miközben kapcsolatban van. Ez azt jelenti hogy flörtölget, megérinti a kézfejem vagy kulcsolja az ujjaim, pont ahogy a szerelmes párok szokták. Valamelyik nap egy olyan dolgot tett ami nagyon rosszul esett. Úgy tett mintha le akarna smárolni majd amikor én is belementem a játékba akkor félretolta a fejem és elmondta hogy ő most a barátnőjét szereti és engem csak barátnak tart, de valami miatt mindkettőnkhöz vonzódik.

Na ilyen tapasztalatom még soha nem volt egyetlen férfival sem. Aki annak a jelét is küldte felém hogy csókot szeretne, azzal utána csókoloztunk is.Ja, és nem kapcsolatban tették ezt. Az ő esetében nem értem minek kezdett el közeledni ha aztán kibújt az egész alól. Nevetséges hogy a ma megint ve akart hasonló módon próbálkozni de ma már abszolút rá sem néztem. Most felmerül a kérdés, h a barátnőjét tuti nem szereti ha más nőket nézeget meg az ő társaságukat keresi, de engem meg barátként nem tisztel, illetve az érzéseimet sem.

2022. jan. 29. 18:44
 1/2 Noren1989 ***** válasza:
87%

Simàn jogos.

Én se szeretnék szarevők jàtékszere lenni.

2022. jan. 29. 18:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem is kérdés.

Egyébként szerintem csak feszegeti a határait és a tiédet is.

Ócska alak, barátnak se jó,társnak meg pláne nem.

2022. jan. 29. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!