Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szürke kisegér típusú nők mit tudnak nyújtani egy párkapcsolatban?
Nem stricire gondoltam a válaszaimban, de mindegy. Én máshogy látom ezt a témát, ebben nem értünk egyet.
" Egyáltalán nincs szemed a nőkhöz."
Ezek insta rib.anc rajongók elé odaállítanának egy rakat nőt melegítőben, smink, műhaj, szempilla és minden nélkül, ki nem válogatnák melyik a bombanő, melyik az unalmas egérke. Csak a felvett mázat látja 95%-uk.
"Extrém introvertált, szóval azon kívül, hogy feltehetően nem lép félre, unalmas lehet vele az élet."
Középsuliban hajtottam egy extrém introvertált csajra - konkrétan nem beszélt senkivel (magánéletről soha, nem kezdeményezett beszélgetést), csak bájosan mosolygott, ha pedig több ember volt ott, lelépett. Rengeteget kirándultunk, ami nekem tetszett (vonaton csak kifelé bámult az ablakon, nekem kellett a kalauzzal beszélni), bolt előtt megvárt, de az erdőben teljesen feloldódott, mintha kicserélték volna. Ja, és a legdurvábbat a végére hagytam: 18 volt, és félredugott a 42 éves tanárunkkal! (Máig nem tudom miért, egy dagadt, tehénképű tanár volt, aki még az anyjával élt.)
Sokan tudnak úgy kinézni, minta 11-es képen, csak nem mindenkinek áll jól m
#28 szerintem amit a 11-es linkelt, az a nő konkrétan műanyag. Iszonyatosan néz ki, mintha ténylegesen műanyagból lenne. Nehéz elhinni, hogy normális férfinak ilyenre feláll.
Azt megértem, hogy a férfiaknak a szép, szexi nők tetszenek, de az biztosan nem egészséges, hogyha valaki ilyen frankenstein-installációkra indul be. És nem akarom bántani a képen lévő hölgyet, de biztosan sokkal szebb volt, amíg élő, valódi embernek nézett ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!