Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szürke kisegér típusú nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szürke kisegér típusú nők mit tudnak nyújtani egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Az olyanok, mint ő:

[link]

2022. jan. 29. 18:21
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

Nem stricire gondoltam a válaszaimban, de mindegy. Én máshogy látom ezt a témát, ebben nem értünk egyet.

2022. jan. 29. 18:56
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne unalmas egy introvertált? És miért ne csalna meg? Totál fogalomzavarban vagy.
2022. jan. 29. 18:57
 23/40 anonim ***** válasza:
87%
Van errefelé egy bajszos, szakállas, szódásszemüveges, láncdohányos, csóringer nő. Még annak is van midig pasija. Valamit biztos látnak benne is. Pedig női szemmel nézve az egér is szebb....
2022. jan. 29. 18:58
 24/40 anonim ***** válasza:
94%
Férfi vagyok és sosem értettem ezeket a "szürke kisegér" típusokat nőben mit jelentenek más férfiaknál. Akit linkelt a kérdező az is egy vékony, csinos arcú nő. Kit érdekel akkor, hogy introvertált, vagy esetleg "unalmas" (akármit is jelentsen ez)? Belsőre az ilyen típussal nyugisan, békében lehet együtt élni és még mellette külsőre vonzó is számomra. Vagyis ideális minden értelemben.
2022. jan. 29. 19:12
 25/40 anonim ***** válasza:
93%

" Egyáltalán nincs szemed a nőkhöz."

Ezek insta rib.anc rajongók elé odaállítanának egy rakat nőt melegítőben, smink, műhaj, szempilla és minden nélkül, ki nem válogatnák melyik a bombanő, melyik az unalmas egérke. Csak a felvett mázat látja 95%-uk.

2022. jan. 29. 19:32
 26/40 anonim ***** válasza:
78%

"Extrém introvertált, szóval azon kívül, hogy feltehetően nem lép félre, unalmas lehet vele az élet."

Középsuliban hajtottam egy extrém introvertált csajra - konkrétan nem beszélt senkivel (magánéletről soha, nem kezdeményezett beszélgetést), csak bájosan mosolygott, ha pedig több ember volt ott, lelépett. Rengeteget kirándultunk, ami nekem tetszett (vonaton csak kifelé bámult az ablakon, nekem kellett a kalauzzal beszélni), bolt előtt megvárt, de az erdőben teljesen feloldódott, mintha kicserélték volna. Ja, és a legdurvábbat a végére hagytam: 18 volt, és félredugott a 42 éves tanárunkkal! (Máig nem tudom miért, egy dagadt, tehénképű tanár volt, aki még az anyjával élt.)

2022. jan. 29. 19:45
 27/40 anonim ***** válasza:
77%
Hagyjuk már, nő vagyok és tudok úgy kinezni mint akit a 11-es linkelt és sok más nő is, ha megcsinálja magát. Ebben mi az extra?? Ettől nem vagyok uresfeju lotyó aki egész nap csak szepitkezik meg kitartatja magát.
2022. jan. 29. 20:40
 28/40 anonim ***** válasza:
83%
És baromi unalmasak és együgyűek vagytok már ezzel a nezetetekkel, ha egy non van kacsaszaj, muszemoldok, pilla, köröm, mell stb akkor az már a jó nő! Még akkor is ha amúgy szemmel láthatólag is bűn ronda vagy öreg a feje, de nem, kötelező rá mondani, hogy jó nő, aki meg termeszetesen gyönyörű, az egy szürke egér..értem én, hogy butulnak az emberek, de ennyire azért nem kéne.
2022. jan. 29. 20:46
 29/40 A kérdező kommentje:

Sokan tudnak úgy kinézni, minta 11-es képen, csak nem mindenkinek áll jól m

2022. jan. 29. 20:46
 30/40 anonim ***** válasza:
89%

#28 szerintem amit a 11-es linkelt, az a nő konkrétan műanyag. Iszonyatosan néz ki, mintha ténylegesen műanyagból lenne. Nehéz elhinni, hogy normális férfinak ilyenre feláll.

Azt megértem, hogy a férfiaknak a szép, szexi nők tetszenek, de az biztosan nem egészséges, hogyha valaki ilyen frankenstein-installációkra indul be. És nem akarom bántani a képen lévő hölgyet, de biztosan sokkal szebb volt, amíg élő, valódi embernek nézett ki.

2022. jan. 29. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!