Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított már valaki meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított már valaki meg egy hosszabb párkapcsolatot csak azért, mert szürke volt neki? Később megbánta?

Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt a párommal, mondhatni gond nélkül. Nincs vita, azonosak az értékrendjeink, mindkettőnknek a család az első, képesek vagyunk együtt csapatként létezni és támogatni a másikat. Úgy érzem, nem találkoztam még ezen a földön másik olyan emberrel, akivel ennyire összepasszolnék, kedves velem, lesi minden vágyam, megért és támogat. Pár dolog azonban mégis csak zavar. A találkozások vele eléggé rutinszerűvé váltak. Mély beszélgetéseink nemigen vannak, főleg mióta hosszabb műszakban dolgozom, azóta nem irogatunk egymásnak annyit messengeren. Néha úgy érzem, komolyan nem tudok megbeszélni vele semmit, mert elhülyéskedi és a problémáimat mintha meg sem hallaná, mindenre van valami "vicces" válasza, kicsit gyerek még fejben szerintem. Az ő személyisége sokkal "gyengébb" mint az enyém és néha az az érzésem, hogy vagyok én plusz valaki aki lóg rajtam (csúnyán megfogalmazva). Nem érzem azt sem, hogy egy férfival lennèk, inkább csak egy fiúval. Az utóbbi időben komoly változás történt az életemben és úgy érzem, átmentem egy személyiségfejlődésen és egyre inkább úgy érzem, hogy inkább kilépnék ebből a kapcsolatból, viszont a fentebb leírtak miatt félek elhagyni a biztonságot amit itt kapok. Félek attól is, hogy esetleg ez csak átmeneti állapot, hogy lelkileg épp a toppon vagyok és később csak megbánnám. Ha ránézek, az jut csak eszembe, hogy egy ilyen kedves embert képtelen lennék összetörni, másrészről vágynék valami újra és többre is. Totál tanácstalan vagyok. Gondolkoztam már azon is, hogy egy pszichológust felkeressek a témával. 27/L
2021. dec. 5. 20:37
 1/9 anonim ***** válasza:
43%

Amíg nincs alternatíva, addig ne ugrálj. Ha lesz alternatíva, akkor nem fogsz ezen gondolkodni.

Ehhez nem kell pszichoizé.

2021. dec. 5. 20:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nekem nagyon azt sugallta ez az írás hogy lenézed, kevesebbnek tartod magadnál, csak kihasználod.
2021. dec. 5. 20:51
 3/9 anonim ***** válasza:
58%
Hozzátette, hogy egy jelentős fejlődési folyamaton ment keresztül, de nem szeretné kidobni, mert alapvetően szereti őt, csak mostanra lemaradt.
2021. dec. 5. 20:58
 4/9 anonim ***** válasza:
És? Előtte is ütötte a saját szavait, tehát ennek sem tudok hitelt adni.
2021. dec. 5. 21:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Amint említettem egy olyan férfiról van szó, akit a világért sem tudnék bántani (az összetörni szót használtam), viszont az utóbbi időben kevésbé érzem jól magam mellette, ezért gondolkoztam el a szakításon, röviden összefoglalva. Valamint azokat a dolgokat soroltam fel inkább, amik elgondolkoztatnak azon, hogy én kilépjek ebből a párkapcsolatból. Hogy a másik, pozitív, oldal is említve legyen, ami ami szintén megvan köztünk és maradnék miatta: pl. hűség, bizalom, szeretet, támogatás, őszinteség, megértés, önzetlenség.
2021. dec. 5. 21:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Lépj tovább, ha most így érzed később hidd el rosszabb lesz.

El van laposodva a kapcsolat, te tovább léptél már fejben csak még nem mered be vallani magadnak.

2021. dec. 5. 22:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Le kéne ülnötök és megbeszélni hogy mi a problémád, lehet te is megtudsz valamit tőle amit eddig nem. Előfordulnak egy kapcsolatban hullámvölgyek, minél hosszabb annál több, szerintem tegyetek érte mert eldobod csak úgy, aztán később rájössz hogy mekkora hiba volt, nagyon kevés kapcsolat van ma már amiben megvannak azok amiket leírtál az 5-ös válaszban. A pszichológus szerintem nem rossz ötlet, de az se lenne ördögtől való ha elmennétek párosban, szerintem teljesen menthető a dolog ha csak ennyi a probléma, amellett a sok jó dolog mellett amit leírtál.
2021. dec. 5. 23:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Minden fele keppen megérne egy beszélgetést meg

Talán egy párterapia is jó lenne

De azzal sincs gond ha most egy kis időre elhagyod és később úgy is megtudod az igazi erzeseidet ha pár hét múlva is ezen agyalsz hogy jó volt e a döntés

Nyugodtan írj rá vagy keresd fel és beszlegess vele lehet addigra ő fogja azt mondani hogy nem

De akkor is azt mondom hogy azt csináld amit a szíved mondd és úgy cselekedj hogy ne maradjon kimondatlan dolog vagy ne legyen olyan amit később meg bansz

Ha szeret téged és te is és tényleg csak ennyi a baj nem először történt ilyen és egy kis idő mindig mindent helyre hoz.

Voltam hasonló helyzetben a barátnőm pont ugyan ilyen indokkal hagyott el rettenetes volt mert ugyereztem hogy lett volna meg együtt dolgunk ha tudunk beszélni a problémákról

De nem keresett és szerintem mára már ő is kicsit megbánta ahogy én is de hat ez van éli az életet és én is. Hal istennek nem tört meg annyira h ne tudják létezni szerintem öt se de azért persze rossz volt mindenkinek.

Ha ő az igazi, akkor az élet vissza hozza!

2021. dec. 6. 08:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Lepj ki. Hidd el nem fogod megbanni.
2021. dec. 6. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!