Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított már valaki meg egy hosszabb párkapcsolatot csak azért, mert szürke volt neki? Később megbánta?
Amíg nincs alternatíva, addig ne ugrálj. Ha lesz alternatíva, akkor nem fogsz ezen gondolkodni.
Ehhez nem kell pszichoizé.
Lépj tovább, ha most így érzed később hidd el rosszabb lesz.
El van laposodva a kapcsolat, te tovább léptél már fejben csak még nem mered be vallani magadnak.
Minden fele keppen megérne egy beszélgetést meg
Talán egy párterapia is jó lenne
De azzal sincs gond ha most egy kis időre elhagyod és később úgy is megtudod az igazi erzeseidet ha pár hét múlva is ezen agyalsz hogy jó volt e a döntés
Nyugodtan írj rá vagy keresd fel és beszlegess vele lehet addigra ő fogja azt mondani hogy nem
De akkor is azt mondom hogy azt csináld amit a szíved mondd és úgy cselekedj hogy ne maradjon kimondatlan dolog vagy ne legyen olyan amit később meg bansz
Ha szeret téged és te is és tényleg csak ennyi a baj nem először történt ilyen és egy kis idő mindig mindent helyre hoz.
Voltam hasonló helyzetben a barátnőm pont ugyan ilyen indokkal hagyott el rettenetes volt mert ugyereztem hogy lett volna meg együtt dolgunk ha tudunk beszélni a problémákról
De nem keresett és szerintem mára már ő is kicsit megbánta ahogy én is de hat ez van éli az életet és én is. Hal istennek nem tört meg annyira h ne tudják létezni szerintem öt se de azért persze rossz volt mindenkinek.
Ha ő az igazi, akkor az élet vissza hozza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!