Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25+-os nők. Hogyan vettétek észre,esett a férfiak érdeklődése irántatok? Ugye 18-22 év között van egy nő aranykora.Gondolom most a korosabb férfiak is csapják nektek a szelet. Én sem vagyok mai gyerek(majdnem 5x),de a 25-30 közötti nők, tetszenek.
Figyelt kérdés
2022. jan. 29. 18:19
11/15 anonim válasza:
Egyrészt, 30 felett sokkal magasabbak az elvárásaim, másreszt, huszonévesen csak a csóró lúzerek talaltak meg, most viszont a sikeres, értékesebb ferfiak talanak meg
12/15 anonim válasza:
18 évesen senkit se érdekeltem. Az öltözködésem szörnyű volt, nem ártott volna egy fodrász és kozmtikus. Épp ezért nem is voltam elégedett magammal, rettentő visszahúzódó voltam. Volt egy egyértelmű érdeklődő, de nem tudom komolyabbat is akart volna, én benne lettem volna akár, de nem jutottunk sehova végül. Ő se merte mondani gondolom, én se. 21 évesen már volt pénzem arra hogy kicsit feldobjam a külsőm. Nem kell nagy dologra gondolni: stílusos ruhák, ami az én személyes ízlésemnek megfelel, fodrász, kozmetikus és szolid körmök. Ennek eredményeként magabiztosabb lettem, és hamar a társaság közepében találtam magam. Lett is párom, vele vagyok azóta is, 8 éve. Most 29 éves vagyok. Nyílt bepróbálkozás nincs, mert látják a gyűrűt az ujjamon, de rengeteg bókot kapok akár az utcán, vadidegenektől is. Nem tolakodóan, csak sima megjegyzésként.
13/15 anonim válasza:
45 vagyok. Szerintem az én fénykorom kb. 5 éve tart. Inkább a fiatalabbak, a harmincasok találnak meg (biztos közrejátszik a milf-divat is), de általában kisebb korkülönbséget hisznek a valóságosnál. Jól érzem magam a bőrömben, jobban, mint 20 éve, akkor is, ha már nem olyan feszes ez a bőr.
14/15 anonim válasza:
A 25-30-asok beparáztatása csak egy társadalmi konstruktum, ami lényegében abból a korból ered, mikor az számított az élet felének... Az emberek elfelejtik, hogy azóta 20-30 évvel tovább is élünk. Be is b*szna, ha ehhez az apró tényhez nem igazodna a világ.
15/15 anonim válasza:
26 évesen férjnél vagyok, szóval tény, hogy nem pezsegnek már nagyon körülöttem az ismerkedni vágyó pasik. De amúgy a harmincas férfiak nem a tinikre mennek. Nyilván már nem a húszéves fiúk néznek meg, de én sem őket. A harmincasok ugyanúgy megnéznek, és ha nem lennék férjnél, ugyanúgy tudnék ismerkedni.
Aki komolyat akar, az úgyis kb korabelit keres, aki meg nem, annak mindegy, csak a külső jó legyen. És egy 30 éves nő még ebből a szempontból fiatal, feszes, jól néz ki. Az csak az itteni incelek tévhite, hogy 25 után eresztenek a mellek, és mély ráncok lesznek az arcon. A valóságban meg egy 30 éves nő simán jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!