Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha elfogadjuk azt az állítást,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elfogadjuk azt az állítást, hogy számos nő 30 felett már nem néz ki jól, lehetséges, hogy az jelzés egy súlyos dologra?

Figyelt kérdés

Persze van kivétel, Palvin Barbi közel 30 évesen ma is csodásan néz ki, de több nő szépsége ebben a korban megfakul. Azt ugye tudjuk, hogy a fiatalság a termékenységgel van összefüggésben, számos idősebb pasi is evolúciós alapon vonzódik a fiatalabb lányokhoz, mert azokkal nagyobb eséllyel lesz egészséges utód.

Na, most tessenek figyelni:

"Átlagban minden 600. megszületett baba Down-szindrómás. A szülők életkorával nő a valószínűség: 30 éves anyánál 1/1000, 40 év felett már 1/100 körüli az esély, az apa kora 50 év felett játszik kimutatható szerepet."

Forrás: [link]

Vagyis a nő 30 felett már kockázatot vállal, és ez a kockázat az idő előrehaladtával egyre jobban nő. Ezzel szemben a férfiak 50 felett válnak veszélyforrássá a magzatra.

Vagyis az evolúció jelezi a pasiknak a 30 feletti nők többségénél, hogy "inkább állj tovább, a génjeid biztonsága érdekében..." Ez megmagyarázza, miért van a 30-as nők többsége felé a kritika.

2022. jan. 26. 23:17
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%
Mi vagy te? Házmester?
2022. jan. 27. 13:47
 52/56 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom kérdező, mi négyen vagyunk testvérek, ebből 3-at anyukám 30 éves kora felett, 1-et negyven éves kora felett szült. Senkinek semmi baja. Én és a férjem idén lettünk 30 evések, mostanában jött szóba a gyermekvállalás. Kivizsgáltattuk magunkat, makk egészségesek vagyunk. A külsőmben sem érzek lényeges változást. 18 évesen egy esetlen kamasz voltam, nulla önbizalommal, ragyás bőrrel, béna cuccokkal. 25 felett kezdtem el egyáltalán szeretni magam és nőként kinézni. Alapvetően szerintem is 20-30 között kéne egy nőnek szülnie, a biológiánkat nem lehet becsapni, de korántsem ennyire tragikus a helyzet ahogy írod, illetve a mi korosztályunk borzasztóan későn érő. Ha 24-26 éves korom között szültem volna, mint ahogy kéne, abban nem lett volna sok köszönet.
2022. jan. 27. 14:29
 53/56 A kérdező kommentje:

Amint látom, töröltek pár kommentet (nagyon helyes). Unalmas már ez a topik, értelmesen beszélni itt nem igen lehet.

OFF

2022. jan. 27. 15:31
 54/56 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, neked minden vélemény ami nem veled ért egyet, az nem értelmes .
2022. jan. 27. 15:34
 55/56 anonim ***** válasza:
100%
"Down-szindrómás gyermekek 85 százaléka 35 év alatti anyától születik. Legutóbbi adatok szerint az apai életkor, különösen 42 éves kor felett is befolyásoló tényező."
2022. jan. 27. 17:13
 56/56 anonim ***** válasza:
100%

Anyum 25 volt, mikor tesóm született, 40, mikor én. Mindketten makk egészségesek vagyunk, csak tesóm nem volt nevelve, mert a házépítésre koncentráltak meg a családi vállalkozásra és a műhelyasztal alatt játszva nőtt fel. Aztán egy idő után apám mindenre befogta és 18 évesen amint lehetett, lelépett, hogy ne legyen csicskás.

Rám jobban figyeltek, nagyon sokat ültek velem és tanultak, sokat kirándultunk, utaztunk, anyukám is jobban tudott az anyaszerepre figyelni.

Lehet elméleteket gyártani arra, hogy miért vittem sokkal többre, mint a testvérem, miért szereztem vele ellentétben végzettséget, ráadásul elég jó végzettségeket (mindkettőnknek állták volna a szüleink a jogsit, nyelvvizsgát és egy szakmát/diplomát úgy, hogy csak a tanulásra figyelhessünk). Sajnos emiatt kiskedvenc is lettem a családban, pedig nem akartam őt lenyomni, sem kiszorítani. De szegény csapong, a párkapcsolataiban, a munkájában (többnyire életművészkedik) és az egész életében.

Én nem bánom, hogy anyukám idősen tervezett be. Mai napig él és aktív, nem volt probléma az, hogy késői gyerek vagyok. Többet figyelt rám, mint amit látok a fiatal anyuka ismerőseimtől. De lehetséges, hogy ez csak egyedi eset. Meg ebben a képletben nem csak a kor van ott, hanem hogy sokkal jobb anyagi helyzetben voltak, mikor én voltam gyerek. Nyilván erre is idősebb korban képes az ember.

2022. jan. 27. 20:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!