Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elfogadjuk azt az állítást, hogy számos nő 30 felett már nem néz ki jól, lehetséges, hogy az jelzés egy súlyos dologra?
Persze van kivétel, Palvin Barbi közel 30 évesen ma is csodásan néz ki, de több nő szépsége ebben a korban megfakul. Azt ugye tudjuk, hogy a fiatalság a termékenységgel van összefüggésben, számos idősebb pasi is evolúciós alapon vonzódik a fiatalabb lányokhoz, mert azokkal nagyobb eséllyel lesz egészséges utód.
Na, most tessenek figyelni:
"Átlagban minden 600. megszületett baba Down-szindrómás. A szülők életkorával nő a valószínűség: 30 éves anyánál 1/1000, 40 év felett már 1/100 körüli az esély, az apa kora 50 év felett játszik kimutatható szerepet."
Forrás: [link]
Vagyis a nő 30 felett már kockázatot vállal, és ez a kockázat az idő előrehaladtával egyre jobban nő. Ezzel szemben a férfiak 50 felett válnak veszélyforrássá a magzatra.
Vagyis az evolúció jelezi a pasiknak a 30 feletti nők többségénél, hogy "inkább állj tovább, a génjeid biztonsága érdekében..." Ez megmagyarázza, miért van a 30-as nők többsége felé a kritika.
"Egyébként férfiaknál mi jelöli, hogy szarok a gének? Simán csak ronda, mint te?"
:DDDD
"De hajtsad csak a 20 éveseket,"
Ez nem a 20 évesek hajtásáról szól, hanem arról, hogy az ember biztosra megy. Az itteni hiszti meg arról szól, hogy a nők magukat keménynek mutatják, de valójában megfelelési kényszerrel küzdenek, meg azt, hogy rossz az életük, azért van idejük ebben a rovatban indulatosan vitázni. Úgy látom, hogy a 30 feletti nők többsége rosszul néz ki (besértődhetsz, de ezt gondolom). Csak a nőket kritizálják ebben az életkorban, szinte soha nem hallasz arról, hogy a 30 feletti pasik így, meg úgy.
Valóban, a sperma romlását nem vettem figyelembe. Csakhogy vannak nők, akik nem a férfi életkora, hanem pénztárcája alapján választanak. Ami elég nagy önzőség, mert nem veszi azt figyelembe, hogy az a gazdag idősebb milliomos nem biztos, hogy tud már egy egészséges gyereket csinálni. Tehát a sperma minőségéről egyesek vagy nem tudnak, vagy nem érdekli őket.
Egyébként aki személyeskedik, azt innentől jelenti fogom a moderátornak, mert az oldal szabálya nem engedi meg a személyeskedést. Aki nem bírja lenyelni ezt a kérdést, az hanyagolja. Én is megadtam azt a tiszteletet, hogy nem proli módon beszélek, ugyanezt elvárom, akkor is, ha nem egyezik a véleményünk. Ez alap egy vitában.
Huszonéves vagyok, nem szeretnék gyereket, úgyhogy nem zaklat fel a téma, de családban is, ismerősöknel, is sok 30 feletti “megkopott” szépségű (szerinted biztos úgy van), közben csak természetes, hogy valaki nem pont ugyanúgy néz ki 35 evesen, mint 20 evesen, szült egészséges, babát.
Egyébként pedig tudom, ez csak egy példa, de a néhai Kelly Preston az első gyermeket, 30 évesen szulhette, a külseje, a szépsége az elméleted szerint akkor volt meg “elfogadható”, mégis sajnos beteg gyereket szült, később idősebben 2 egészséges gyereket is szült, a harmadikat közel az ötvenhez.
A kérdésem nem személyeskedés, és nem is hiszti, hiszen eleve nem általánosítok: magam is elismerem, hogy vannak szép harmincas nők, meg, hogy a harmincasok is tudnak egészséges gyereket szülni. Akkor lenne az, ha az összes 30-as nőre kiterjeszteném a kritikám, és proli módon sértegetném őket.
Most ezzel megihlettél, hogy utána járjak annak, hogy milyen egy átlagos 30-as nő általános külseje. A következő kérdésem erről fog szólni.
És evolúciósan azt amúgy mivel magyarázod, hogy én és a huszonéves nők 80%-a nem hajlandó évtizedekkel idősebb partnerrel összejönni, mert egyszerűen hányingert érez és undorodik szexuális értelemben egy vén f*sztól?
Biztos oka van annak, hogy mi nők jellemzően a korban hozzánk közelieket preferáljuk, nem a puhos öreg kéjenceket. Erre mit mond az evolúció, mitől lehet vajon? 🤔🤔🤔
Valamit biztos jelez ez is 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!