Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elfogadjuk azt az állítást, hogy számos nő 30 felett már nem néz ki jól, lehetséges, hogy az jelzés egy súlyos dologra?
Persze van kivétel, Palvin Barbi közel 30 évesen ma is csodásan néz ki, de több nő szépsége ebben a korban megfakul. Azt ugye tudjuk, hogy a fiatalság a termékenységgel van összefüggésben, számos idősebb pasi is evolúciós alapon vonzódik a fiatalabb lányokhoz, mert azokkal nagyobb eséllyel lesz egészséges utód.
Na, most tessenek figyelni:
"Átlagban minden 600. megszületett baba Down-szindrómás. A szülők életkorával nő a valószínűség: 30 éves anyánál 1/1000, 40 év felett már 1/100 körüli az esély, az apa kora 50 év felett játszik kimutatható szerepet."
Forrás: [link]
Vagyis a nő 30 felett már kockázatot vállal, és ez a kockázat az idő előrehaladtával egyre jobban nő. Ezzel szemben a férfiak 50 felett válnak veszélyforrássá a magzatra.
Vagyis az evolúció jelezi a pasiknak a 30 feletti nők többségénél, hogy "inkább állj tovább, a génjeid biztonsága érdekében..." Ez megmagyarázza, miért van a 30-as nők többsége felé a kritika.
"És evolúciósan azt amúgy mivel magyarázod, hogy én és a huszonéves nők 80%-a nem hajlandó évtizedekkel idősebb partnerrel összejönni, mert egyszerűen hányingert érez és undorodik szexuális értelemben egy vén f*sztól?"
"Egy nemrég készült, több százezer résztvevős tanulmány eredményeiből kiderült, hogy amíg a férfiakat nagyjából 50 éves koruk körül tekintik a legvonzóbbnak, addig a nők 18 éves korukban érik el ezt az állapotot."
Forrás: [link]
A fentiek szerint az 50-es manusok vonzóak, persze nyilván itt nem a lepukkantakra kell gondolni.
Persze, ha a férfi Brad Pitt kb
Átlag ötvenes férfi nem vonzóbb semmivel.
Várjvárjvárj, ezt figyeljétek:
A cikk szerint az 17 alatt vagy 40 feletti életkor jelent valós kockázatot a terhesség szempontjából. Ne haragudj, könnyes a szemem a röhögéstől, nem látok rendesen, megnéznéd nekem kérlek, hogy hol írtak olyat, hogy 30 felett kockázatos a szülés? 😂😂😂😂 Én nem látom sajnos XDDDDD🤡🤡🤡
Hat igen, a kérdező szerint tipikusan az tehet mindenről is ha a no már nem néz ki jól.
Érdekes, vannak férfiak akik maguktól idősebb nővel vannak kapcsolatban, arra mi a magyarázat? 35 körüli férfi összejön negyvenes nővel, akinek 20 év körüli lánya van.Ez meg hogy lehet?Lehet ebben a 18 éves lányok a legvonzobbak statisztikába, belevettek egy csomó pedofilt is, és úgy jött ki ez az átlag.
Ezzel a fröcsögéssel csak azt árulod el, hogy érzelmileg milyen instabil ember vagy, hogy még egy ilyen kérdés is ezt hozza ki belőled.
Már jelentettelek, és ha továbbra is így folytatod, privát levél fog menni a moderátornak, aztán lehet repülsz is innen. Te úgyis durván nagyon sértetsz engem. Egy tagot így tiltottak ki innen, te lehetsz a következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!