Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hölgyek, mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, mi a véleményetek a Thevr új tagjáról, Dani-ról? Szimpatikus, bejövős vagy nem annyira?

Figyelt kérdés

Akinek nem lenne világos hogy ki ő, itt egy kép. A középső csávó az:

[link]

2022. jan. 26. 13:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%
Nyalis kis tutyimutyi. Amit levagott a lego streamnel, az kinos volt.
2022. jan. 26. 14:58
 12/16 anonim ***** válasza:
32%
Hogy lehet hozzájuk bekerülni? Bohóckodni jó pénzért én is tudnék XD Otthagynám a gépészmérnöki melómat :D
2022. jan. 26. 14:59
 13/16 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem sok csajnak ilyen kinézetű pasi jönne be
2022. jan. 26. 15:11
 14/16 anonim ***** válasza:
40%
Érdekes, ennyi csajnak bejön az a Vr Dani, amikor a csávó megszólalni nem tud, és csendes mindenhol. Kíváncsi vagyok ezek a hölgyeknek, akkor is tetszene, ha élőben taliznának vele és köszönésen kívül végig kínos csend lenne, mert a srác ilyen. Bár kérdezőnek is ki kellett volna emelnie ezt és nem csak egy képet berakni és külsőről kérdezni, mert ez így becsapós.
2022. jan. 26. 17:28
 15/16 anonim ***** válasza:
68%

Többen is írtuk, hogy csak ez alapján a fotó alapján tudunk nyilatkozni. Ha élőben "nyomi", akkor élőben nyilván mást gondolnánk. (Bár amúgy meg attól, hogy újoncként szerepel egy nagy nézettségű csatornán és nem kapásból olyan rutinos, mint az évek óta aktívan ebben dolgozó társai, szerintem semmit nem jelent, attól még lehet személyesen beszédes és jó fej.)

2022. jan. 26. 17:34
 16/16 anonim ***** válasza:
53%
Elég ari
2022. febr. 8. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.