Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mi a véleményetek a Thevr új tagjáról, Dani-ról? Szimpatikus, bejövős vagy nem annyira?
(Nem igazán nézek TheVR-t, őt még életemben nem láttam, tehát csak ez alapján az egyetlen egy kép alapján ítélek most.)
Ez alapján szimpatikus, jól áll neki az ing, és aranyos a mosolya. - Remélhetőleg a hangja is kellemesebb, mint Pistinek. :DD
2
A Project Nightmares végigjátszás során úgy 20 percre átvette Jani helyét, mikor azt a kirakóst kellett kirakni..ha érdekel bárkit, küldöm privátba. :) Csak videót ide nem akartam linkelni, mert egyrészt reklám, másrészt hosszú.
Nagy forma lehet. Pisti olyan, mintha szerelmes lenne belé, Jani meg úgy néz, mintha ő váltaná le. XD
Amúgy komolyra fordítva, azt se tudom ki az.
6
Tényleg, észre se vettem..:D Csak gyors kerestem egy képet.
És mostantól 3an lesznek vagy mit jelent ez?
Rég nem néztem VR-t, de néha egy-egy jobb sztorijatekuk kikapcsolt.
9
4-en vannak,(a másik Balázs) de a másik kettő a háttérben dolgozik, azt hiszem fő állásban. Hogy pontosan mit, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!