Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 21 éves lány nem tekinthető még felnőtt nőnek? Túl fiatal, éretlen?
Itt számtalanszor olvastam, hogy ha a 21-21-... lányra idősebb pasi hajtana, azt megölné az apa, és az pedofília.
Az USA seregében meg 19 évesen már harcoló alakulatnál ölhet.
Ez az adott lánytól függ, és ez fiúkra éppúgy igaz; meg attól is, hogy ki kérdezi!
Egy hasonló korúnak biztos érett, felnőtt, ha magamra gondolok, én biztosan nem voltam az ebben a korban.
Egyénfüggő
sokszor érettebbek,mint a 30 éves társaik...
Milyen tekintetben?
Én is ennyi vagyok, szakmailag és életvezetési döntéseimben felnőtt vagyok felnőtt döntésekkel, viszont párkapcsolati jellegű kérdésekben érzem, hogy bőven nem nőtt még be a fejem lágya. Már 18 éves kori döntéseimre is úgy gondolok vissza, hogy milyen nagyon naív és meggondolatlan voltam sokszor. Biztos vagyok benne, hogy még 3 év múlva ugyanez lesz a mostani döntéseim egy részével is.
"Én például érettnek tartom magam és körülöttem is ezt mondják, hogy sokkal érettebb vagyok, mint a velem egykorúak"
Sok tinilány ezt gondolja: hogy ő érettebb, mint a kortársai. Lám, a kis 20 körülieknél sincs ez annyira másképpen.
🤭
"Lám, a kis 20 körülieknél sincs ez annyira másképpen. "
Miért, te hány éves vagy? 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!