Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehetséges vonzalmat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetséges vonzalmat, szerelmet érezni, miközben teljesen más személyiségek vagyunk?

Figyelt kérdés
Hihetetlen kémia van közöttünk, egymásnak estünk, randiztunk, tudunk nevetni és biztonságban érzem magam. Mégis teljesen más dimenzióban élünk, engem érdekel a művészet, szeretek szépirodalmat, pszichológiát olvasni, komolyzene koncertekre járni. Ő inkább reálos, mérnökként végzett. Hogy lehet, hogy testileg nagyon vonzódunk egymáshoz, és állandóan mosolygok mellette, alig várom a következő találkozónkat, de nem érdeklődik annyira az iránt, ami nekem az egész belső világomat tölti ki. Van, hogy nem elég a szerelem, és bele kell törődnöm, hogy hosszútávon valószínűleg nem éreznénk jól magunkat együtt, mert untatnám?
2022. jan. 24. 22:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De mégis olyan érdekes, hogy ekkora kémia van testileg közöttünk, vágyom minden porcikájára, csak hosszútávon lehet pont ez az eltérés vezetne konfliktusokhoz, vagy ő is meg én is találnánk magunkhoz jobban illőt, és ott vége lenne a történetnek.
2022. jan. 24. 22:46
 12/18 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy olyat kellene találnom, aki szereti és rajong a személyiségemért, aki jobban megért. Csak továbbra is idegesít, hogy pl. vele volt hosszú idő után jó a szex, amit úgy igazán élveztem, és rég nem éreztem "pillangókat" a hasamban.
2022. jan. 24. 22:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Erre írtam, hogy előrébb azt, amire poénosan valaki odaírta, hogy egy Coelho veszett el bennem... A tökéletes csak pár pillanat, a jó viszont hosszan tart. Egyértelmű, hogy én melyiket választanám (a jót). Persze, minden ember más, van, aki hullámhegyre-völgyre vágyik, ő választja azt, akivel a testiség tökéletes, meg vigyorog a másik mellett, mint a tejbetök, aztán szépen elillan a rózsaszín köd és búcsút mondhat a csodás idillnek.
2022. jan. 24. 22:53
 14/18 anonim ***** válasza:

*Erre írtam előrébb azt, amire...

(Baszki, késő van már...)

2022. jan. 24. 22:53
 15/18 A kérdező kommentje:
Valószínűleg igazad van, de én úgy gondolom, hogy akkor is tökéletes, sőt csak akkor tökéletes, ha passzolunk testben és személyiségben is. Akkor lenne értelme folytatni, ha nyitott lenne az én világomra, így viszont a kémiai koktél után hamar ráunnánk egymásra.
2022. jan. 24. 23:03
 16/18 anonim ***** válasza:

15, Nincs olyan hogy tökéletes ebben a világban. Ez egy elvont fogalom. Ki tudod mondani, hogy tökéletes, de nem tudod bemutatni.

Egy tökéletes kört sem tudsz rajzolni a kezeddel emberként.

2022. jan. 24. 23:06
 17/18 anonim válasza:
Kédező, szerintem ugyanaz a fszi hülyít minket. Vagyis már engem nem.
2022. jan. 25. 07:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez inkább csak szexuális vonzalom.
2022. jan. 25. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!