Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehetséges vonzalmat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetséges vonzalmat, szerelmet érezni, miközben teljesen más személyiségek vagyunk?

Figyelt kérdés
Hihetetlen kémia van közöttünk, egymásnak estünk, randiztunk, tudunk nevetni és biztonságban érzem magam. Mégis teljesen más dimenzióban élünk, engem érdekel a művészet, szeretek szépirodalmat, pszichológiát olvasni, komolyzene koncertekre járni. Ő inkább reálos, mérnökként végzett. Hogy lehet, hogy testileg nagyon vonzódunk egymáshoz, és állandóan mosolygok mellette, alig várom a következő találkozónkat, de nem érdeklődik annyira az iránt, ami nekem az egész belső világomat tölti ki. Van, hogy nem elég a szerelem, és bele kell törődnöm, hogy hosszútávon valószínűleg nem éreznénk jól magunkat együtt, mert untatnám?
2022. jan. 24. 22:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Mindig az ismeretlen vonzotta az embereket, ezért halad a világ a (vissza)fejlődésben...
2022. jan. 24. 22:36
 2/18 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Ejj, ha egy mondatot értelmesen le tudnék írni... Szóval "ismeretlen, eddig új" vonzotta.

2022. jan. 24. 22:37
 3/18 A kérdező kommentje:
Hát ezzel nem mondtál sokat. Az a kérdés, hogy ez így hosszútávon fenntartható-e?
2022. jan. 24. 22:38
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Ihh. Ne már. Attól szép az élet hogy mások vagyunk. Világokat ismerhet meg általad és te általa. Éppen hogy soha nem lesz hiányotok témában. Különben az ember nem csak reálos vagy humános. Kötve hiszem, hogy ne szeretné a zenét vagy a művészeteket. Mindenki szereti ezeket. Komolyzenének pedig tanulni kell a hallgatását is, idővel megszeretheti.

Vigyétek el ide-oda egymást és az aki választ a saját témájában mindig készüljön fel az előadásra vagy kiállításra és meséljen, hogy ez miért jó és miért csodálatos.

Ez nagyon jó mód az együtt szórakozára.

2022. jan. 24. 22:38
 5/18 anonim ***** válasza:

Tapasztalatom alapján nem. Ami ennyire lángol az elején, az gyorsan kialszik. #1 voltam.

2022. jan. 24. 22:41
 6/18 A kérdező kommentje:
De mi van, ha pont nem érdekli az, ami engem érdekel? Próbáltam neki beszélni az érdeklődési körömről, pár regényről, de valahogy nem ment át, meg inkább témát váltott. ó
2022. jan. 24. 22:42
 7/18 anonim ***** válasza:
5, Egy coelho veszett el benned, annyira bölcs vagy.
 8/18 A kérdező kommentje:
 9/18 anonim ***** válasza:
6, Nem baj. Beszéljetek akkor másról. Menjetek randizni egy színházba és beszéljetek utána a darabról.
2022. jan. 24. 22:44
 10/18 anonim ***** válasza:

#7 Lakatos Coelho.

Kérdező: itt írod sorokon keresztül, hogy zavar, hogy ennyire nem érdekli, ami téged igen. Komolyan kérdés még ez egész végkimenetele?!

2022. jan. 24. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!