Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghalnál a szerelmed helyett?
Elég erős az életösztönöm, szóval senkiért sem halnék meg. Inkább élnék azzal a bűntudattal, hogy talán megakadályozhattam volna egy ilyen helyzetet, mint hogy ne éljek.
Ettől függetlenül, igyekszek minden helyzetből a legtöbbet kihozni, szóval nem fordulna elő olyan, hogy semmit téve, tétlenül nézek miközben meghal mellettem valaki. Szóval legfeljebb pár évig okolnám magamat utána, de aztán úgy is elmúlna a gyász.
Az eddigi szerelmeim és barátnőim az egyik napról a másikra dobtak ki. Minden szupi szerelem aztán szia. Sajnálom, jó ember vagy, de mégse te vagy az igazi. Köszi szia.
Szóval szerintem nem hallnék meg a szerelmemért. Persze a jó szívem úgyse engedné meghalni így mégis. De agyban hagynám.
Nem.
Mert számomra az a lényeg, az a fontos, hogy együtt lehessünk.
Ha meg valakinek menni kell.akkor menni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!