Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meghalnál a szerelmed helyett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghalnál a szerelmed helyett?

Figyelt kérdés
2022. jan. 24. 15:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%
Akár többször is
2022. jan. 24. 15:41
 2/20 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Nem hagyom itt a testvéremet.
2022. jan. 24. 15:41
 3/20 anonim ***** válasza:
65%
Nem, mert ő sem értem.
2022. jan. 24. 15:42
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyban függ az élethelyzettől.
2022. jan. 24. 15:43
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Elég erős az életösztönöm, szóval senkiért sem halnék meg. Inkább élnék azzal a bűntudattal, hogy talán megakadályozhattam volna egy ilyen helyzetet, mint hogy ne éljek.

Ettől függetlenül, igyekszek minden helyzetből a legtöbbet kihozni, szóval nem fordulna elő olyan, hogy semmit téve, tétlenül nézek miközben meghal mellettem valaki. Szóval legfeljebb pár évig okolnám magamat utána, de aztán úgy is elmúlna a gyász.

2022. jan. 24. 15:50
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Az eddigi szerelmeim és barátnőim az egyik napról a másikra dobtak ki. Minden szupi szerelem aztán szia. Sajnálom, jó ember vagy, de mégse te vagy az igazi. Köszi szia.

Szóval szerintem nem hallnék meg a szerelmemért. Persze a jó szívem úgyse engedné meghalni így mégis. De agyban hagynám.

2022. jan. 24. 15:52
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem!
2022. jan. 24. 15:58
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Mert számomra az a lényeg, az a fontos, hogy együtt lehessünk.

Ha meg valakinek menni kell.akkor menni kell.

2022. jan. 24. 16:06
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
még mit nem, csak a holttestemen át
2022. jan. 24. 16:15
 10/20 anonim ***** válasza:
31%
Igen, örömmel. Ezt úgy, hogy tudom, ő nem tenné meg értem. Nem is vagyunk már együtt. Sokszor kívántam, hogy bár meghalhatnék érte, hogy lássa, mindennél jobban szeretem. Viszonzás nélkül is. Így nyomot hagyhatnék. Amúgy meg nem lesz ilyen és örökre egy senki maradok a szemében. Pár év múlva el is leszek felejtve.
2022. jan. 24. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!