Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha esküvő elött a szerelmed meghalna balesetben, tudnál tovább élni?
Szerintem én nem. Belehalnék a fájdalomba
26N
Hát ez elég durva lenne...De embere és környezete válogatja.
Aki mellett ott áll ilyenkor is egy szerető,oltalmazó család,
az jó eséllyel túléli..Aki egyedül van és reménytelen, az nem biztos hogy
fel tud belőle kelni..
Sajnos muszáj tovább êlni.Az élet már örökre más lessz
A szívedben ő mindig ott él míg te élsz.Te pedig megtanulsz ezzel együtt élni jobbat úgy sem tehetünk.Tapasztalat.
Meg mindig jobb ha meghal, mintha elhagy.
Legalabb nem keresed magadban a hibat, es nem remenykedsz abban hogy visszajon. Konnyebb elfogadni.
Komolyan kérdezed? Elég beteg, ha valaki szerint jó vagy jobb, ha inkább meghal valaki akit szeret(ett), mintha csak szakítanának.... Veszítettem már el hozzám közel álló személyeket halál és szakítás/összeveszés miatt is, meg se fordult a fejemben ilyen gondolat, basszus.... Attól hogy szakítunk, legalább élhetünk MINDKETTEN boldogan tovább.
6 nem tudja mit beszél!!!.Szászor és ezerszer inkább csaljon meg hadjon el.Az a fajta fájdalom inkább harag méreg.Valóban túlteszed magad rajta
Egy idő útán már olyannak tűnik mintha nem is a te életed része lett volna.De a halál egésszen más.Úgy gondolom te ezt még nem érzékelted így erről fogalmad sincs.Kívánom neked maradjon ez örökre így az életedbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!