Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meghalna a szerelmed, és lehetőséged lenne klónozni őt, élnél a lehetőséggel?
Érthető, amit mondasz, bár amikor az ember sokkos állapotban van, nem biztos, hogy tud racionálisan gondolkodni.
A kedvencek temetőjével kapcsolatban a könyvet olvastam, és a filmet (2019-es verzió) láttam.
Tipikus példa arra, amit az #1-es kommentelőnek írtam az előbb. A férfi a történetben összeomlott, nem bírta feldolgozni a gyerek halálát. Mikor visszahozatta a gyereket, már nem volt épelméjű.
Nem baj, azért is írtam hogy visszahoznám. Feldobná a kapcsolatot, izgalmasabb lenne mint valaha :)
Fekete humor, amit csak azok értenek, akik tudják miről szól a Kedvencek temetője.
Én leklónoznám. Ugyanolyan lenne külsőre és személyiségre is. Tudom, hogy nem lenne ugyanaz, de nem szeretnék másik emberrel párkapcsolatot, ha meghalna a feleségem.
Mi egyébként beszéltünk erről is és mindketten megtennénk.
Sőt, azon is viccelődtünk, ha lehetne klónozni csinálnánk magunkból +1-1 klónt és kipróbálnánk úgy az édes hármast.
Lehet lepontozni, de én megtaláltam a lelkitársam, aki helyett nincs szükségem másra.
#8 Nem értetted a válaszom.
Nincs szükségem másra, mert megtaláltam a lelkitársam. De magányos sem akarok lenni. Ha van lehetőség arra, hogy egy olyan klónnal éljek még 20 évet aki úgy néz ki, mint a feleségem és úgy is viselkedik, inkább azt választom, mint a magányt, vagy egy másik partnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!