Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meghalna a szerelmed, és lehetőséged lenne klónozni őt, élnél a lehetőséggel?
Figyelt kérdés
2021. dec. 28. 13:57
11/18 anonim válasza:
Nem klónoztatnám. Különben sincs rá garancia, hogy a klónnal ugyanazt éreznénk egymás iránt, mint a halott szeretővel.
12/18 anonim válasza:
A Black Mirrorban pont van egy ilyen rész, ahol meghal a srác és a barátnője (felesége?) él egy hasonló lehetőséggel.. Mindenféle képek, videók, üzenetek meg egyebek alapján sajátítja el a klón a srác személyiséget, a hangja is minden ugyanaz. Hát huuuh. Durva, annyira bizarr volt. Én nem klónoznám az tuti.
13/18 anonim válasza:
A kérdés is egy klón, mert egyszer már olvastam.
14/18 anonim válasza:
A klón nem felnőttként születik meg, vagyis hatalmas lenne köztünk a korkülönbség. Nem hiszem, hogy én kellenék neki.
N
15/18 anonim válasza:
Ennek csak akkor lenne értelme ha a klón testbe ugyanaz a személy költözne akibe beleszerettél. Nem tudom láttad-e a Csillagkapu Atlantiszt és dr. Elizabeth Weir akinek klónoztak egy ugyanolyan testet mert a gépen keresztül sikerült üzennie szellemként valami, magyarán ő volt és nem egy hasonló klón.
16/18 anonim válasza:
* a valami szó nem kell oda csak elkezdtem írni egy gondolatmenetet de aztán rájöttem hogy ez így jó csak ott maradt a valami.
* sikerült üzennie szellemként, magyarán ő volt és nem egy hasonló klón.
17/18 anonim válasza:
14-es a klónozást speciel a Csillagkapu Atlantiszba nem gyerek csinálással csinálták hanem az ősöknek volt egy technológiai gépük ami bírt ember testet klónozni biologiailag. Kb. Olyan lehetett a működési elve mint egy 3d nyomtatónak. Beprogramozták a fiziologias adatokat es aztan dr. Weir a gép segítségével beköltözött.
18/18 anonim válasza:
De pl. egy viplala varázsló is tudna segíteni. Ez is egy film volt. Es a varázslást pittyentésnek nevezte a viplala. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!