Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párok, akik nem együtt élnek!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok, akik nem együtt élnek! Ti heti hányszor alszotok együtt?

Figyelt kérdés
A hétvégét mindig együtt töltitek, legalább éjszaka? Mióta vagytok együtt?
2022. jan. 24. 11:54
 1/2 anonim ***** válasza:

2,5 éve vagyunk együtt. Kb. 220 km van köztünk. Mindkettőnk a húszas éveink második felében járunk.

Barátságból alakult át szerelemmé, a kapcsolatunk előtt már 6 éve voltunk jó barátok.

Ebben az évben tervezzük az összeköltözést (valószínűleg pont a 3.évfordulónkon fogunk összeköltözni), én most záróvizsgázom az egyetemen, ő sokszor 6 napot dolgozik, így nagyon keveset tudunk jelenleg találkozni, nagyjából háromhetente, akkor is max. hétvégén és 2 éjszakát tudunk együtt aludni.

Ez a félév átmenetileg, de picit nehezebb, mégis mindkettőnket motivál, engem a tanulásban, őt a munkában. Mindketten úgy érezzük, hogy ez a szituáció még jobban megerősíti a kapcsolatunk, nagyon jól kijövünk és szeretjük egymást.

2022. jan. 24. 14:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Én jelenleg nem élek kapcsolatban, de írok arról, amikor az exemmel még nem költöztünk össze, hátha "segít".

Általában péntek estétől vasárnap kora délutánig együtt voltunk, együtt is aludtunk, amikor már olyan volt a kapcsolat. Voltak időszakok, amikor ez kevesebb volt (pl. családi nyaralás, vizsgaidőszakok, sok egyéb külön program, ami összejött stb.). Hétközben nem nagyon mászkáltunk át egymáshoz, mert kicsit körülményesebb volt összeegyeztetni a munkát / sulit.

2022. jan. 26. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!