Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszas éveiben járó párok. Ha együtt alszotok akkor hogyan?
Figyelt kérdés
Ha tényleg alszotok. Így ölelkezve? Szemben? Nem szemben? Teljesen külön? Kérlek ne támadjatok, nem voltam még ilyen helyzetben és túlgondolok mindent... Helppp...2021. máj. 16. 18:28
1/9 anonim válasza:
Ez teljesen változó. Végig összebújva aludni viszont nem feltétlen kényelmes főleg a melegebb időkben és akkor sem, ha sokat mozogsz éjjelente.
2/9 anonim válasza:
Egymásnak háttal. Ja, tudom, ebből majd az jön le hogy mennyire utáljuk egymást és szar a kapcsolatunk :D Semmi ilyesmi nincs ,egyszerűen csak nekem a bal oldalamon kényelmes feküdni, neki meg a jobb oldalán.
3/9 anonim válasza:
Én az ágy másik oldalán, nem szeretek összebújni a másikkal.
4/9 anonim válasza:
ez a romantikus osszebujva alvas csak a fimekben mukodik, a valosagban nem. alvas elott puszi, csok, akarmi, aztan mindenki megy a maga terfelere es ugy alszik, ahogy akar.
5/9 anonim válasza:
Akar mennyire romantikatlan de csak egyedul tudok aludni.
Igy sehogy
Szex utan megy haza vagy kint alszik a kanapen. Francia agyam sincsen csak egy 110cm szeles agy. Azon ket ember nem fer el. Direkt van ekkora 😁
6/9 anonim válasza:
Változó.
Néha kifliben, néha ölelkezve, néha a két szélén, néha szemben, néha háttal, néha félig a másikon.
Nem kell túlgondolni a dolgot, majd jön magától. Ez tipikusan olyan, hogy nincs rossz választás, csak meg kell ismernetek egymást.
26/N
7/9 anonim válasza:
Lefekvéskor a barátom a hátán fekszik, én az oldalamon és átölelem, még beszélgetünk egy kicsit. Utána, mikor aludnék én általában átfordulok a másik oldalamra (az ágy széle felé), a barátom pedig vagy "kifli" pozícióból, hátulról átölel, vagy ő is elfordul a másik oldalra és a hátát az enyémnek támasztja, így alszunk el. Alvás közben mindketten sokat forgolódunk, van, hogy eltávolodunk és van, hogy közelebb megyünk egymáshoz.
8/9 anonim válasza:
Én rajta fekszem félig, vagy kis-nagy kifliben. Mindig én alszom a belső oldalon, ha ő elfordul akkor én ölelem át hátulról. Ha éjjel felébredek mert eltávolodtunk akkor gyorsan odabújok, néha felébresztem ahogy puszilgatom :D Ha nagyon meleg van akkor csak egymás kezét fogjuk. 6 éve együtt 21L és 22F
9/9 anonim válasza:
Összebújás nagyon jó, de az a vége, hogy a végtagjaid vagy fájni vagy zsibbadni kezdenek. 😅
Ha alvás van, akkor én inkább külön (értsd: nem összebújva) alszom, mert sokat forgolódom. Lefekvéskor van összebújás, de aztán megy mindenki a maga dolgára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!