Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jogom belenezni a messengerebe es veszekedni amiatt amit latok ,ha nem vagyok egyutt csak találkozunk de én szerelmes vagyok? L
Figyelt kérdés
2022. jan. 22. 00:12
41/48 anonim válasza:
Ha azt képzeled, hogy megmentőként majd kirángatod ezt a férfit az eddigi életstílusából, akkor csak önmagadat ámítod. Túl gyenge ahhoz, hogy meg tudjon változni. Ezt ő maga is tudja saját magáról, ezért nem akar kapcsolatba belemenni veled. Tudja, hogy se te nem tudnád az ő életstílusát megváltoztatni, se ő nem tudna megváltozni, s így a kapcsolatotok mindkettőtöknek csak kínlódás volna. Szép és nők körében tipikus álom, hogy te fogod majd egyfajta angyalént megmenteni a rosszfiút, s ezért annyira hálás lesz, hogy örökre szeretni fog, de a való ÉLET forgatókönyveit nem Holywoodban írják. Az efféle álmok kergetői a valóságban az álom hajszolása végén egy csomó sebbel, vesztesként távoznak a színről.
43/48 anonim válasza:
Tyű zajlik az élet Kalányoséknál :D
44/48 anonim válasza:
"Valahonnan ossze szedi oket, talalkozik veluk kocsiba megtortenik a dolog utana haza megy, es soha tobbe nem beszel veluk.
Igazabol tagadja hogy most is csinalja, de regen elmondta es tudom hogy most is csinalja."
Segítő szándékkal mondom, mert nagyon naivnak tűnsz. Sürgősen menj el egy STD tesztre, mert ki tudja, hogy ez a pasas miféle nőkkel feküdt össze és te mit kaphattál el tőle (ezek a betegségek sokszor lappanganak, nem járnak tünettel)!
Én a helyedben ezen aggódnék, nem a messenger üzenetein.
45/48 anonim válasza:
Nekem nem lenne gusztusom ilyen férfi al lefeküdni. Szerintem baromi gyorsan menj el STD szűrésre, ha szerencséd van, még nem kaptál el semmit.
46/48 A kérdező kommentje:
12
36
37
Koszonom!
2022. jan. 22. 12:48
47/48 anonim válasza:
Én megértem a kérdezőt. Egyáltalán nem ostoba.
Én is szerelmes vagyok. Talán remenytelenül...
Aki szerelmes, mindent elhisz, mindent remél, mindent vár.
48/48 anonim válasza:
Akkor sincs jogod belenézni ha együtt lennétek. Így meg pláne nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!