Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jogom belenezni a messengerebe es veszekedni amiatt amit latok ,ha nem vagyok egyutt csak találkozunk de én szerelmes vagyok? L
Ha olyat látsz, ami miatt veszekedni akarsz, akkor szerintem beszéld le magad arról, hogy együtt akarj vele lenni!
És akkor nem érint téged az, amit láttál.
Nincs, viszont vannak más jogaid!
Jogod van megkérdezni, hogy mi van köztetek, arra is, hogy miként képzeli a kapcsolatotokat, sőt mik a tervei a jövőre nézve. A legfontosabb jogod, pedig az, hogy ha nem tetszik, ami köztetek van, akkor ezt megmondd neki, és főleg, hogy kilépj belőle.
Az nem szerelem, hanem hülyeség, hogy olyan kapcsolatot tartasz fenn, ami nem tesz boldoggá!
12
Koszonom! :)
Szeretem azt ami koztunk van nem errol van szo. Csak nem tudom oasze jovunk e majd rendesen vagy nem, ez egyre inkabb idegesit.
16
Ezt hogy erted?
6os vagyok.
A 10es válaszba írtad.
15-ös Nem jöttök össze! Aki fél évig nem vállal fel, az sosem fog, szexel veled, semmi több.
Mi az oka, hogy nem akar többet?
18
Valahonnan ossze szedi oket, talalkozik veluk kocsiba megtortenik a dolog utana haza megy, es soha tobbe nem beszel veluk.
Igazabol tagadja hogy most is csinalja, de regen elmondta es tudom hogy most is csinalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!