Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van jogom belenezni a messenge...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jogom belenezni a messengerebe es veszekedni amiatt amit latok ,ha nem vagyok egyutt csak találkozunk de én szerelmes vagyok? L

Figyelt kérdés
2022. jan. 22. 00:12
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Mindegy , nem irok tobbet ide, nem is nezem miket irtok. Nem fogom nezni hogy sertegettek.
2022. jan. 22. 01:11
 32/48 anonim ***** válasza:
79%

28: Nem, hanem mert azt hiszed, hogy a becstelensége csak a párkapcsolatokra korlátozódik.

Valószínűleg törvénytelen dolgai vannak, nem becsületes ember.

2022. jan. 22. 01:11
 33/48 A kérdező kommentje:
Az hogy nőzik , az azzal függ össze hogy törvénytelen dolgai vannak? Nem hinném
2022. jan. 22. 01:13
 34/48 anonim ***** válasza:
94%
Mi őszinték vagyunk. Aki téged tényleg megsért, az a férfi, akivel ""együtt vagy"".
2022. jan. 22. 01:13
 35/48 A kérdező kommentje:
Jojo
2022. jan. 22. 01:15
 36/48 anonim ***** válasza:
100%

12-es ertelmes es hasznos valasz.

A tobbi...

2022. jan. 22. 03:39
 37/48 anonim ***** válasza:
70%

Oszintenek ugy is lehet lenni, hogy kozben ne bantsd meg a kerdezot. Az volna az epito kritika, segito hozzaallas, ilyen a 12- es valasz elso fele.

De itt gyakorin mindenki osszekeveri a szabadsagot, oszinteseget a durvasaggal, kimeletlenseggel, allati kegyetlenseggel. Sokan meg szandekosan csak arra mennek, hogy akerdezot minel jobban sertsek, lealacsonyitsak, meg boldogtalanabba tegyek.

Ez miert van? (Nem vagyok itt mindennapos vendeg gyakorin.)

2022. jan. 22. 03:46
 38/48 anonim ***** válasza:
92%

Meghalok 🤣. Ilyen a vére. 🤣

Akármilyen vére van az embernek, ha tényleg a megfelelő párra talált rá, eszébe sem jut a vérével gondolkodni.

Valahogy kicsit vizsgáld meg magad, mert ha a következő kapcsolatban is hasonlóan fogaz viselkedni, hamarabb dobnak, minthogy belenézz a telefonjába.

A férjem telefonját se nézem, se semmit, pedig csak annyit kellene mondanom, hogy belenézek, jó?

2022. jan. 22. 07:18
 39/48 anonim ***** válasza:
92%
Tudod kérdező ha ez a pasi szerelmes lenne beléd akkor nem dugna másokkal. Olyan nincs hogy ilyen a vére. Tudom milyen helyzetben vagy én is voltam ilyenben hogy a sok törődés miatt tényleg olyan volt mint ha együtt lettünk volna aztán ha felhoztam akkor á nem. És igen ő is kavart másokkal ami tény hogy nekem rohadt szarul esett. Mikor eldöntöttem hogy befejezem ez nekem nem hiányzik és leszarom őt magasról akkor kezdett el változni a helyzet. Nem tudom a tiéd mikor fog ha fog egyáltalán. Van ahol sosem lesz kapcsolat az ilyesmiből.
2022. jan. 22. 07:37
 40/48 anonim ***** válasza:
94%
Hàt anyukám (bocs, tényleg nem akarlak megbántani, de....), kész főnyeremény ez a faszi. Lefekszik a fél világgal melletted, és neked ez csak annyi, hogy ilyen a vére. 🤣Miért kell ilyen mélyre süllyedni egy fasz miatt? Aranyból van a farka? Mit lehet egyáltalán szeretni egy ilyen alakon? Az elég nyilván való, hogy a saját farkát minden elé helyezi. Ettől jobbat nem találtál? Miért akarod a fiatalságodat elpazarolni egy hím rib.ancra?Miért jó lihegni egy ilyen után, aki kb. mindenkibe beleteszi, aki él és mozog?
2022. jan. 22. 07:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!