Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jogom belenezni a messengerebe es veszekedni amiatt amit latok ,ha nem vagyok egyutt csak találkozunk de én szerelmes vagyok? L
28: Nem, hanem mert azt hiszed, hogy a becstelensége csak a párkapcsolatokra korlátozódik.
Valószínűleg törvénytelen dolgai vannak, nem becsületes ember.
12-es ertelmes es hasznos valasz.
A tobbi...
Oszintenek ugy is lehet lenni, hogy kozben ne bantsd meg a kerdezot. Az volna az epito kritika, segito hozzaallas, ilyen a 12- es valasz elso fele.
De itt gyakorin mindenki osszekeveri a szabadsagot, oszinteseget a durvasaggal, kimeletlenseggel, allati kegyetlenseggel. Sokan meg szandekosan csak arra mennek, hogy akerdezot minel jobban sertsek, lealacsonyitsak, meg boldogtalanabba tegyek.
Ez miert van? (Nem vagyok itt mindennapos vendeg gyakorin.)
Meghalok 🤣. Ilyen a vére. 🤣
Akármilyen vére van az embernek, ha tényleg a megfelelő párra talált rá, eszébe sem jut a vérével gondolkodni.
Valahogy kicsit vizsgáld meg magad, mert ha a következő kapcsolatban is hasonlóan fogaz viselkedni, hamarabb dobnak, minthogy belenézz a telefonjába.
A férjem telefonját se nézem, se semmit, pedig csak annyit kellene mondanom, hogy belenézek, jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!