Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van itt annyi kérdés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt annyi kérdés arról, hogy egy férfi bunkó a barátnőjével, miért nem hagyják el ezeket a pasikat a nők? Én férfiként nem szeretem, ha egy nő bunkó velem, azonnal szakítanék.

Figyelt kérdés
2022. jan. 21. 09:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%
11. Jó, hát nem várok agykapacitást és megértést egy embernek nem mondható, értéktelen véglénytől. :)
2022. jan. 21. 13:36
 12/17 anonim ***** válasza:
54%

"pedig megfenyegetett azzal, hogy szórakozásból megfojtogat, kirúgat az egyetemről, lejárat az ismerőseim előtt, néha meg azzal, hogy öngyilkos lesz.":

Aztarohadt. Tehát ilyen félőrültekkel simán összejönnek a nők, miközben én meg menjek pszichológushoz.

2022. jan. 21. 13:37
 13/17 anonim ***** válasza:
48%

13

Mert szerinted ha tudom, hogy ilyen, összejöttem volna vele? :) 18-19 évesen, 0 tapasztalattal még elhittem az elején a szép szavakat, cukiskodást.

Ne aggódj, megfizettem a tanulópénzt, utána legalább 200 pasit utasítottam vissza, mire megtaláltam végre a párom, akivel már együtt vagyok lassan 9 éve. Ő normális férfi, a büdös életben nem bántott semmivel.

2022. jan. 21. 13:40
 14/17 A kérdező kommentje:

Van úgy, az ember tenyleg nem veszi èszre, ha valaki aljas, pl. Ted Bundy esetèben, aki megnyerő, jókèpű fèrfi volt. Ugyanakkor a rosszfiúk többsègèn tagadhatatlanul latszik, hogy olyan. A hanglejtèsèből, a mozdulataiból, stb...

Az, 200 pasit utasítottál vissza, rendkívül unszimpatikussá, tesz tèged.

2022. jan. 21. 14:17
 15/17 anonim ***** válasza:

15

Mint írtam, engem pont nem egy jóképű rosszfiú bántott. Pont, hogy előnytelen volt a külseje, és azzal nyert meg, hogy neki mekkora szíve van, és ha végre esélyt adna valaki, akkor mennyire megbecsülné, szeretné, ő mennyivel jobb, mint a többi pasi, stb. A mozdulatai, hanglejtése alapján egy jóindulatú lúzernek tűnt.

Közben meg egy sértődött, frusztrált, torzult személyiségű bántalmazó.

A Ted Bundy féle pszichopaták pedig nem a külsejük miatt tudnak jól manipulálni másokat, hanem azért, mert pszichopaták, ez az egyik ismérvük. Gátlástalan hazudozók, akik szerepet játszanak.

"Az, 200 pasit utasítottál vissza, rendkívül unszimpatikussá, tesz tèged."

És ez kit érdekel? Eggyel összejöttem, őt szeretem és lassan egy évtizede vele vagyok. Én úgy keresrem párt, hogy legalább esélyt legyen rá, hogy örökké együtt legyünk. Ehhez pedig az kellett, hogy passzoljon a személyiségünk annyira, hogy racionálisan felmérve is működőképesnek tűnjön, valamint emellé szerelmes is tudjak belé lenni, és szexuálisan is vonzódjunk egymáshoz. Ilyen pedig nincs sok, akinél ezek a dolgok így egyeznek, nagyobb kompromisszumra meg soha többé nem vagyok hajlandó sem külső, sem személyiség tekintetében sem. Egyszerűen egy olyan barátot akartam, akibe szerelmes vagyok és mellé nem szól a vészcsengő, hogy meg fogom égetni magam idővel. Sem olyat, akinél ugyan nem szók a vészcsengő, de nekem valójában inkább egy jó barát szintjén van, nem vonzó partner.

2022. jan. 21. 15:33
 16/17 A kérdező kommentje:

Kedves 16-os.

Nem az a zavaró, hogy 200 pasit visszautasítottál, hanem az, hogy fordított esetben - ha erről kérdést írnék ki - feltehetően felháborodnának a nők. Hogy miféle igényeim vannak nekem, hiszen olyan sok rendes nő van a világon, hát hogy lehet az, hogy 200 nő közül senki sem jó? Velem van a baj - mondanák, aztán menne a sárdobálás. Mert ha jól értem, a hagyományos női gondolkodásban sok aljas férfi van, és sok rendes nő. Ez a fajta mentalitás pedig taszító nekem.

Mindenesetre figyelembe veszem azt, hogy amit megosztottál itt, az egy fájó emlék, ezért eltekintek a vitától.

2022. jan. 21. 17:14
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Maximum azért van nemi különbség ebben a kérdésben, mert még mindig az a beidegződés van a társadalomban, hogy a férfi kezdeményez (én azon vagyok, hogy nyugodtan lehet ez másképp is a jövőben, támogatom). Így azt a legtöbb férfi nem tapasztalja, mint egy átlagos, vagy szebb féle nő, hogy konkrétan állandóan próbálkoznak, még akár fogatlan, lecsúszott alkoholisták, 20-40 évvel idősebb fazonok is. Így azért könnyebb és ezáltal szerintem "védhetőbb" is annyi visszautasítást felmutatni. Sok volt nekem is, aki kb. vicc kategória, aztán ott volt még legalább annyi, aki nem gáz, csak simán nem tetszett, meg volt bőven olyan is, akivel már elkezdtem beszélgetni, ismerkedni, de közben derült ki, hogy marhára nem szimpi.
2022. jan. 21. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!