Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Senki nem fog meg azóta, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Senki nem fog meg azóta, nem tudok szerelmes lenni?

Figyelt kérdés

2 éve lett vége az első komoly kapcsolatomnak (2 évig tartott) ahol nagyon szerelmes voltam végig,fájdalmas volt a szakítás az akkori párom korainak tartotta az elköteleződést ilyen fiatalon (19 évesek voltunk)

Azóta sok emberrel randiztam volt 2 kapcsolatom,de mindkettő kárba veszett, amit nem is bánok hisz nem voltam szerelmes, nem tudtam őket eléggé szeretni, nem volt meg egyik oldalról sem az a rajongás ami az elsőnél, nem éreztem felőlük sem, hogy annyira szeretnének.

Most éppen az első kapcsolatomra gobdolok, hogy mi működhetett olyan jól és vajon fogok e valakit még annyira szeretni mint őt és valakiben megbízni annyira?

Picit kétségbe vagyok esve hogy nem tudok már szeretni.

Valaki érzett már hasonló képp?

(21L)

2022. jan. 18. 15:47
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
A szerelem nem olyan, hogy mindenkivel működik, igencsak ritka, és sajnos nem mindig valósul meg.:) Türelem, fiatal vagy.
2022. jan. 18. 15:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez félig off topic, de a felsoroltak közül a magány, "pánik" és kétségbeesés nagyon ismerős. Eddig mindenkinek csak B terv voltam, kicsit kétsébeejtő, hogy nagy erőfeszítések (sokat dolgozok magamon) ellenére sem vagyok elég jó másoknak.

21 évesen viszont hülyeség attól tartani, hogy nem tudsz már szeretni.

2022. jan. 18. 15:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fiatal vagy még, ezen ne aggodj. Es ne akarj görcsösen szeretni, meg kapcsolatba lenni, mert azt úgy nem lehet. Legyél boldog egyedül is, és akkor jönni fog majd a szerelem. Viszont minden szerelem más kicsit, így ne az elsőt keresd, ugyanolyan mar nem lesz. De jobb még lehet. Csak mondom ne akarj mindenáron. Még rengeteg időd van!
2022. jan. 18. 18:49
 4/9 anonim ***** válasza:
24%
Úgy csinálsz mint egy fogsorcsattogtató alsópolcos p.na. Még rajta a tojáshéj a valagadon. Naná hogy lesz aki fogja a kezed míg az akciós csirkemellel szemezel a Tescoban.
2022. jan. 18. 19:05
 5/9 anonim ***** válasza:
48%

Én 24 voltam, már elvált, volt egy gyermekem is. És előtte sok kapcsolatom, akiket nagy szerelmemnek tartottam és mégis azt a legutóbbit, aki épp hogy 18 lett, mikor én 24 . Vele volt minden a legjobb az összes közül. Engem sem fogott meg senki annyira. Bár voltak utána kapcsolataim, de nem igazán éreztem semmit, valahogy idegenek maradtak. 20 éve már, hogy nem találkoztunk, de még mindig őt keresem mindenkiben.

Bár mi talán sosem szakítottunk volna, de nem nagyon volt más választás a nagy távolság miatt.

2022. jan. 21. 18:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
22 voltam, mikor véget ért egy több, mint 3 éves kapcsolatom. Én is próbálkoztam másokkal, de nekem sem sikerült, nem tudtam senkit szeretni. Férjhez is mentem, de nem tartott sokáig, 28 voltam, mikor megismertem a második férjemet, és ő lett számomra a legfontosabb. Szóval ne keseredj el, van még időd, ez a "kutyaharapást szőrével" nem igazán működik.
2022. jan. 22. 08:38
 7/9 anonim ***** válasza:
91%

Én is ennyi idős vagyok pont, mint Te, kérdező.

Nekem 2x volt hasonló érzésem. Az elsőnél 2-3 évig nem tudtam túltenni magam a szakításon, a másodiknál pedig már magam is meglepődtem, hogy milyen hamar elfelejtettem, pedig érzelmileg elég intenzív volt a kapcsolat - a pozitív értelemben.

Annyi különbséggel, hogy nekem is mindenki szürke és unalmas, nem hiszem, hogy ez a kettő is visszagondolva az a nagy szerelem lett volna, mint amit annyian emlegetnek/annyian rinyálnak miatta.

Esetleg magadat próbáld rendbe rakni ahelyett, hogy kapcsolatról kapcsolatra ugrálsz, lehet az önbizalomhiány vagy depresszió is az oka ennek. Aztán majd csak jön egyszer valaki… Bár még én sem tudom, nekem lesz-e valaha ilyen.😅

2022. jan. 22. 08:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem természetes hogy nem jön az egyik a másik után. Majd lesz valaki, aki megfog.
2022. jan. 22. 09:28
 9/9 anonim ***** válasza:
kémia+ kell hozzá.
2022. jan. 22. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!