Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak segítség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak segítség?

Figyelt kérdés

Van a munkahelyemen egy pasi, akivel jó két hónapig bazsalyogtunk egymásra míg végre oda jött és meghívott kv-zni.

Ebből lettek idővel együtt kajálások, és tegnap randizni is elmentünk.

Majd felmentünk hozzá és együtt is voltunk.

Én meg már annyira rá vagyok kattanva, hogy hetek óta csak rá gondolok.

A tegnapi után és hogy milyen jó volt vele a randi is és szeretőként is milyen jó meg végképp.

Ami nagyon meglepő volt és nem beszélt nekem róla-

Felmentünk hozzá és a lakásában gyerekszoba...

A fürdőben a kislánya játékai...

És akkor elmondta, hogy ő a szeme fénye.

Elhelyezési perben van azért, hogy végleg hozzá kerüljön.

Szóval még szíve is van.

De a lényeg, hogy én azt hittem róla, hogy csak együtt leszünk és ennyi.

Viszont ma írt, csodálatos volt a tegnap holnap talizunk e? És elmegyünk e vacsizni étterembe. Nekem meg kiugrik a szívem.

És nem ismerek magamra, mert mikor meglátom, úgy izgulok, hogy nem jutnak eszembe a szavak és csak mosolygok és bólogatok.

És nem szeretném, hogy butának nézzen.

2022. jan. 15. 20:10
 1/2 anonim ***** válasza:
20%

"És nem szeretném, hogy butának nézzen."

ez nem lesz könnyű

2022. jan. 15. 20:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd magad sodródni kicsit az árral, ha jól érzed magad. Randizgassatok aztán majd alakul.
2022. jan. 15. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!