Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez arra utal, hogy még mindig szerelmes vagyok?
Valakibe eléggé beleszerettem, rég ismerem már, csak egy ideje voltam szerelmes. Eleinte az volt, hogy majdnem egész nap rágondoltam, minden nap, koncentrálni se tudtam másra. Most már nem gondolok rá annyira gyakran mint akkor. Nem mondom, hogy egyáltalán nem, de nem annyira gyakran mint eleinte. Azt vettem észre ugyanakkor, hogy azért mintha lennének jelei, hogy nem szerettem ki belőle teljesen. Amikor van rá esély, hogy meglát engem vagy lehetősége van megnézegetni, akkor igyekszem csinos lenni. Ha van bármi, amivel nem vagyok elégedett a külsőmön (az arcomon mondjuk), az tudom, hogy azért van, mert neki szeretnék szépnek tűnni. Ha rágondolok, hogy valaki mással van, még ha nincs is, de ha felmerül ez valamiért, akkor szomorú vagyok. Ha valami hibám van vagy valami ami magamnak nem tetszik magamon, akkor az nagyrészt azért van, mert emiatt úgy érzem, hogy nem is tetszenék neki emiatt.
Már nem gondolok rá olyan sokszor és nem ábrándozok mindig róla, de ezekből a dolgokból meg arra következtetek, hogy valamit csak érzek még iránta, legfeljebb nem tudatosul bennem.
Megesik az ilyen.
Ez a vágyad csökkenni fog, pláne ha semmi nem lesz belőle, egy idő után megunod, egy idő után kínlódás lesz, és rájössz egy idő után, hogy nem éri meg.
A leggyorsabb verzió arra, hogy ez elmúljon, ha találsz mást akibe beleszeretsz, és akivel össze is jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!