Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért leszek mindig szerelmes?
Az van,hogy mindig ha elmegyek bulizni, vagy valami partyba és találok egy olyan lányt aki nem az a fajta tini@icsa,hanem helyes és szép, látom lenne esélyem nála ,jól elvagyunk de másnap meg azt érzem hiányzik. (csak a legtöbb ilyen valamilyen kapcsolatban van(legyen az sima,vagy bonyolult.)
És ez elég sokszor előfordul,hogy hiányzik 2-3 nap elteltével, meg már tervezgetem a jövőnket meg álmodok róla stb. És ez nagyon rossz. Szóval mitől lehet az,hogy szinte mindig szerelembe esek?
En is ilyen vagyok csak lany. Es igy kihasználnak.
Aztan persze engem hordanak el konnyu nonek mikozben egyetlen bűnöm annyi volt csak h beleszerettem.
Azt meg nem is ertem minek akarnak annyira szexet ha aztan meg azert nem kellek mert megkapott.
Szoval a srácok azt akarják amitol nem akarnak?
Ez a múltam. Így gondolkodtam.
Azota már felnottem
Es már csak abba vagyok szerelmes aki szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!