Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonzatlan szerelem mikor mulik el ?

Az nem szerelem, így sosem kezdődött el.
Ki iránt érzed, milyen a kapcsolatotok, szoktatok -e találkozni, beszélgetni?

Nagyjából szeptemberben realizáltam, hogy beleszerettem a férfibe akibe szerelmes vagyok.
Utoljára november vége fele találkoztunk.
Most január eleje-közepe van.
Reménykedtem anno, hogy csak egy fellángolás és elmúlik de sajna nem.
Nem mondom, nem töltöm minden napom sírással, edzek, tanulok, intézem a dolgaim, talalkozom a barataimmal, igyekszem leköt i az agyam, néha jobb, néha rosszabb.
De nincs nap hogy ne gondolnék rá.
Vannak napok amikor csak ürességet érzek.
Van amikor olyan mintha szívem tépnek ki a helyéről (most is), legszívesebben üvöltenék, sírnék de mintha nem jönnének a hangok.
És vannak nagyon boldog és vidam pillanataim is, pl a barátaimmal amikor sokat nevetünk és akkor minden jó.
Szóval hullamvasút. Nem tudom mikor múlik el. Ilyenkor mindig benne lesz az emberbe egy "mi lett volna ha". Szerintem igazán lezárni nem lehet. Persze megismersz majd mást, de ha összefuttok, egy váratlan pillanatban beléd fog hasítani az érzés, hogy milyen lett volna mégis.

Utoljára 2018-ban találkoztam vele, lepattintott egyszerűen a pasi, de addigra már úgy éreztem, hogy fellángoltam iránta.
Kihagyásokkal, de mindig újra eszembe jutott, még most is úgy érzem, hogy tulajdonképpen beleszerettem, nem tudom elfelejteni és nagyon zavar.
Pedig azóta volt dolgom férfival, de csak ideiglenesen vonta el a figyelmemet.
Szörnyű, hogy ennyi év után felnőtt létemre ilyet élek meg, hogy évek múltán is arra vágyom, aki már akkor se akart velem lenni, inkább csak szexrandiztunk, meg is bántott valamennyire.
Pedig azelőtt is voltam már szerelmes, az első szerelmem volt, azt le tudtam zárni.
De ezzel a férfival megszívtam nagyon... A minap vele is álmodtam.
Szerintem nekem ez csak akkor fog elmúlni már, ha valaki másba beleszeretek.
24n

Nincs erre általános és mindenkire vonatkozó szabály.
Van, aki hamar túl tud lendülni rajta, akár hetek alatt, másnak sosem sikerül. Ez abszolút személyfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!