Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kívánja a barátnőm szexet?
Figyelt kérdés
Kb 1,5 hónapja nem akarja. Előtte majdnem mindennap volt nem tudom mi történt vele. Már kérdeztem tőle hogy miért nem csak annyit mondott hogy ő nem tudja. De ugyan úgy bújik reggel este es csokolgat is.2022. jan. 11. 22:32
2/10 A kérdező kommentje:
Szed fogamzásgátlót már 2 éve
2022. jan. 11. 22:46
4/10 anonim válasza:
Nem tudom mennyi idős a barátnőd, de azért csak gondolj bele abba, hogy 2 hónapja nem szexelt az alapján, ami leírtál. Biztos vagy Te ebben? Én nem tenném tűzbe a kezem.
5/10 anonim válasza:
A fogamzásgátló okozhat libidócsökkenést, hüvelyszárazságot, stb. Én csak másfél évig szedtem, de 2 ÉV volt, mire helyrejött a ciklusom. Ha minden más rendben, én a tabira szavaznék. Többet árt, mint használ😔
7/10 anonim válasza:
Nem volt valami nagyobb veszekedes vagy nem derult ki valami ami elvette a kedvet?
8/10 anonim válasza:
A foggatlo tabi a hibas. Hagyja abba es vegyel gumit.
9/10 anonim válasza:
Hát mikor az én barátnőm nem akarta akkor kiderült hogy más srác járt eszében...
10/10 anonim válasza:
Én q..rogatom és azért van veled mert nem bútoroznék vele össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!